Inşallah canım ya inşallah yarın sabah ilk iş yapacamÜstüne görme de olabilir ama o 3 gün süren de yerleşme olabilir canim bence sen testi tekrarla. Hatta yarın tekrarla bize de guzel haberleri ver insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım ya inşallah yarın sabah ilk iş yapacamÜstüne görme de olabilir ama o 3 gün süren de yerleşme olabilir canim bence sen testi tekrarla. Hatta yarın tekrarla bize de guzel haberleri ver insallah![]()
Maalesef negatif çıktı hayırlısı olsun inşallahÜstüne görme de olabilir ama o 3 gün süren de yerleşme olabilir canim bence sen testi tekrarla. Hatta yarın tekrarla bize de guzel haberleri ver insallah![]()
Gebelik olsaydı kanda çıkardı canım. Benin bata 1 gün kala kimyasal gebelik olmasına rağmen hcg 12 çıkmıştı.Bu ay adetim gecikti. Idrar testi yaptım.negatif.kan testi yaptirdim.0.1 cıktı.dr gebelik yok dedi.duzenli adet gören biriyim.gelmesi gereken adet günümün ilk günü kırmızı pıhtı geldi.cok az.dr onu adet kabul et bu ay adet bekleme dedi.acaba hamile miyim.beta hcg yı erken mi yaptirdim acaba. Böyle hamile olan var mı.kasiklarim agriyor, belim kopuyor sanki![]()
Canım 1 senedir benim de adetim düzenliydi şu 2 3 aydır duzensizlesti 15 gün adetim geçti benim gittim kan verdim adet oldum geçen ay benimde adetim 3 gün sürdü adet gibi değildi ama hamile degilmisim hele ki karnın belim ağrıyorsa adet olursun hamile değilsindir bence hakkında hayırlısı olsun inşallah allahım hepimize hayırlı evlat versinBu ay adetim gecikti. Idrar testi yaptım.negatif.kan testi yaptirdim.0.1 cıktı.dr gebelik yok dedi.duzenli adet gören biriyim.gelmesi gereken adet günümün ilk günü kırmızı pıhtı geldi.cok az.dr onu adet kabul et bu ay adet bekleme dedi.acaba hamile miyim.beta hcg yı erken mi yaptirdim acaba. Böyle hamile olan var mı.kasiklarim agriyor, belim kopuyor sanki![]()
Ilişki sonrası 14 15 gün geçince beta hcg çıkıyormuş.ben çok bilmediğimden ilişki sonrası 6.gunde kanda test yaptılar. Saglik ocaginda Ebe o zaman çıkmaz,kan testini 10 gün sonra tekrar et dedi.bakalim hayirlisiCanım 1 senedir benim de adetim düzenliydi şu 2 3 aydır duzensizlesti 15 gün adetim geçti benim gittim kan verdim adet oldum geçen ay benimde adetim 3 gün sürdü adet gibi değildi ama hamile degilmisim hele ki karnın belim ağrıyorsa adet olursun hamile değilsindir bence hakkında hayırlısı olsun inşallah allahım hepimize hayırlı evlat versin
Kimyasal gebelik nasil anlasildi ve herhangi bir mudahalede bulundular mi hastanedeGebelik olsaydı kanda çıkardı canım. Benin bata 1 gün kala kimyasal gebelik olmasına rağmen hcg 12 çıkmıştı.