- 6 Eylül 2020
- 309
- 254
- 33
- 31
- Konu Sahibi Hayat sabr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yeni yaptım. 5-6 dk sonra böyle oldu. 2 yıldır ilk defa böyle gördüm normalde gerçekten hiç böyle olmamıştı.Eğer hemen çktıysa evet ama daha çoookkkk yeni
Evde tek bi testim vardı yaptm. Bide ovulasyon testi vardı. Adete 2 gün var ama dayanamadım yaptım ovulasyon testi bari belli, gebelik testi böyle silik..O zaman betaya baktn canım. İnşaALLAH hamilesindir![]()
İlçe de oturuyorum. Kan testi sonraki gün çıkar. Şimdi hastaneye gidecem Garanti olsun olumlu ya da olumsuz. Yoksa kafayı yerim evdeErken gebelik testiyle bakın bi hastaneye gitmek istemiyorsanız eczaneden alıp, benim adete üç gün kala kaset test değil de erken gebelik testi baya belirgin silik çıkmıştı.
İnsaallah. Allah razı olsunO zaman betaya baktn canım. İnşaALLAH hamilesindir![]()
Verdin mi kan canm merak ettimİnsaallah. Allah razı olsun
Evet verdim. Ama ilçe olduğu için sonuç yarın çıkacak.Verdin mi kan canm merak ettim![]()
Hayırlı olsun inşallah gebesindirEvet verdim. Ama ilçe olduğu için sonuç yarın çıkacak.
Daha heyecandanVerdin mi kan canm merak ettim![]()
İnsaallah ya. 2 yıldır ilk defa böyle çıktı. Daha yarın ola hayrola.. teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah gebesindir
Hayır adetime 2 gün var. Sonuç ta yarın çıkacak. İlce olduğu için gün içinde çıkmıyor malesef.Ciktimi cnim adetin gecikmismiydi senin
Ben geçen ay adet geciktirici kullanmıştım, normalde 26-28 gün sürüyor döngüm, bugün 29.günüm ve regl olmadım. 25.günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acaba hamile olabilir miyim testte çıkmamış olabilir mi, yoksa ilaç düzeni mi bozdu?Erken gebelik testiyle bakın bi hastaneye gitmek istemiyorsanız eczaneden alıp, benim adete üç gün kala kaset test değil de erken gebelik testi baya belirgin silik çıkmıştı.
Adet geciktiriciler yapıyor ama genelde erken gebelik testinde adete çok yakın yapınca gebelik olunca çizgi çıkıyorBen geçen ay adet geciktirici kullanmıştım, normalde 26-28 gün sürüyor döngüm, bugün 29.günüm ve regl olmadım. 25.günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acaba hamile olabilir miyim testte çıkmamış olabilir mi, yoksa ilaç düzeni mi bozdu?
Sonucum 30.93 çıktı ama doktor adet gecmeden yaptin. Adetten sonra yap deyince icimde hâlâ korku var.O zaman betaya baktn canım. İnşaALLAH hamilesindir![]()
Kimyasal olabilir diye öyle demiştir doktorunuz. Değerinize göre hamilesinizSonucum 30.93 çıktı ama doktor adet gecmeden yaptin. Adetten sonra yap deyince icimde hâlâ korku var.
Adetten önce yapmışsın öyle düşük çıkması çok normal.. kalp atışı kese bile adet geçtikten sonraki haftalarda görünüyor sakin olur musun artık ? Bebeğinin sana tutunmasını istiyorsan bu stresi üzerinden atıp ona yardmcı olman lazım. Çünkü stres tutunmasını zorlaştırır.. Artk sakin ol düşünme ve normal hayatına dön. Sadece kendini çok yorma bol bol uzan dinlenSonucum 30.93 çıktı ama doktor adet gecmeden yaptin. Adetten sonra yap deyince icimde hâlâ korku var.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsn. Haklısın vallaAdetten önce yapmışsın öyle düşük çıkması çok normal.. kalp atışı kese bile adet geçtikten sonraki haftalarda görünüyor sakin olur musun artık ? Bebeğinin sana tutunmasını istiyorsan bu stresi üzerinden atıp ona yardmcı olman lazım. Çünkü stres tutunmasını zorlaştırır.. Artk sakin ol düşünme ve normal hayatına dön. Sadece kendini çok yorma bol bol uzan dinlen