Hamile miyim acaba ???

ukteee1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
140
34
28
Merhaba arkadaşlar 15 Ağustos ve 21 Ağustos arası adet gördüm sonrasinda arada ovulasyontakibi yaptım ve yumurtlama günlerini değerlendirdim son birkac gündür başım ağrıyor ve geçmeyen kahverengi lekelenme var az az da olsa ara ara devam ediyor hani test yapıp yanilmakta istemiyorum bir hafta var takvime göre adet günüme ama sizde böyle bir belirti durum oldumu benimle deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum teşekkür ederim.

Test yap bence belki de hamilesin yerleşme kanaması gibi bişey yoksa neden olsun ki lekelenme daha önce oldumu böyle bir durum

Test yap bence belki de hamilesin yerleşme kanaması gibi bişey yoksa neden olsun ki lekelenme daha önce oldumu böyle bir durum
Yani bu şekilde bikac kez duzensizlik adet bittikten sonra olurdu oda enfeksiyon sebebi çıktı bikere bı defasında ara kanamaniz rahim duvariniz kalınlaşmış demişlerdi ama ben adete bir hafta kala bunu yaşıyorum fark bu regl da değilim bu nasıl bir döngü anlamadım gitti

Yani bu şekilde bikac kez duzensizlik adet bittikten sonra olurdu oda enfeksiyon sebebi çıktı bikere bı defasında ara kanamaniz rahim duvariniz kalınlaşmış demişlerdi ama ben adete bir hafta kala bunu yaşıyorum fark bu regl da değilim bu nasıl bir döngü anlamadım gitti
Bende pek anlamam yeni evliyim ama canım adetine kadar bekle istersen baktın gecikti hemen test yaparsın inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın

Bende pek anlamam yeni evliyim ama canım adetine kadar bekle istersen baktın gecikti hemen test yaparsın inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
Bende bir yıllık evliyim deneyimim yok amin isteyen herkes inşallah

Back
X