Hamile miyim acaba?

Lilaseriii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
80
16
88
32
İyi günler arkadaşlar bizim 4 yıldır çocuğumuz olmuyor. Bu ay ilk kez yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Karnıma iğne batar gibi ağrılar giriyor. Sürekli uykum var. Aşırı acıkıyorum. Basım dönüyor. Halsizim. Adetime 1 hafta kaldı. Kuruntular peşimi bırakmaz oldu maalesef. Böyle bir durumda olup adet olan var mı ?

Aslında bu belirtilerin hepsi regl belirtileri olarak da geçiyor. İnşAllah hamilesindir canım.

Şuan adetime 7 gün var ve yüzüm karnım aynı anlattığım gibi.Adet olcak gibi hissediyorum bende

Adet gecikmesi bekleyin O süre zarfına kadar da stres yapmayın, düşünmemeye çalışın. 1 hafta içinde belirtileriniz artarak devam edebilir gebelik var ise. Adetinizin ilk gününde sabahtan idrar testi yaparsınız. Çıkmazsa adet gecikmesinde 1.haftayı bekleyin bu sefer, idrar testi yapın gene.

dediğiniz gibi yapacağım beklemekten başka çare yok çok teşekkür ederim

Adet belirtiside ola bilir ama İnşallah hamilesindir canm. Hayırlısı

Şuan adetime 7 gün var ve yüzüm karnım aynı anlattığım gibi.Adet olcak gibi hissediyorum bende
Olabilme ihtimali tabiki var. Bende kasık ağrıları ile öğrendim. O kadar çok ağrıyordu ki sanki regl günüm 10 15 gün geçmişte reglim gelmiyor gibi kramplar giriyordu. Öyle bi anda saplanıyordu ki sokağın ortasına çöküp ağlayasım geliyordu

Şuan kasığımın sağına sancı giriyor.Nasil fena ama işte gebelik mi adet mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…