Evet belirtilere göre olsaydı şuan hamile olmalıydım ben yerleşme kanaması gibi bir şey bile yaşamıştım mide bulantısı bel ağrısı beyaz akıntı vs vsben hamileyim ve ilk öğrendiğimde sadce regl gecikmesi oldu belirti yani diğer belirtiler yaniltici ola biliyor hamilelik ilerledikce belirtiler ortaya çikmaya başladi bende
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahben hamileyim ve ilk öğrendiğimde sadce regl gecikmesi oldu belirti yani diğer belirtiler yaniltici ola biliyor hamilelik ilerledikce belirtiler ortaya çikmaya başladi bende
Ay böyle yazılar gördükçe mutlu oluyorum benimde aşılamamın 9.günü bugün ama hiç belirtim yok üzülüp duruyordum :)ben hamileyim ve ilk öğrendiğimde sadce regl gecikmesi oldu belirti yani diğer belirtiler yaniltici ola biliyor hamilelik ilerledikce belirtiler ortaya çikmaya başladi bende
amin darisi isteyen herkeseSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Belirti vermemesi daha garanti benceAy böyle yazılar gördükçe mutlu oluyorum benimde aşılamamın 9.günü bugün ama hiç belirtim yok üzülüp duruyordum :)
emin ol onlari bende cok yaşadim yalanci hamilelik belirtiler onlar sen kafaya takma her ay bekleme bi kac ay akişina birak bide kuru incir kürü var araştra bilirsin ben ilk hamileliğimde denemiştim:)Evet belirtilere göre olsaydı şuan hamile olmalıydım ben yerleşme kanaması gibi bir şey bile yaşamıştım mide bulantısı bel ağrısı beyaz akıntı vs vs
Kilom 64 lerde boyum da 160 vücuduma oranla iyi gibi ama bilmiyorum rahim filmi diye bişey de var doktorum onuda önerdi onun için gitmedim daha önce eşim gitmeli imiş
Ayy canım keşke keşke amin inşallah öyle olsun yaBelirti vermemesi daha garanti bence
yok üzülme daha erken hamileliğin ilk belirtisi regil gecikmesi 3-4 gun sonra goyus hassasyeti kasik ağrisi ilk belirtiler bunlar bulanti hele 6-7 haftaliktan sonra başliyorAy böyle yazılar gördükçe mutlu oluyorum benimde aşılamamın 9.günü bugün ama hiç belirtim yok üzülüp duruyordum :)
Denerimemin ol onlari bende cok yaşadim yalanci hamilelik belirtiler onlar sen kafaya takma her ay bekleme bi kac ay akişina birak bide kuru incir kürü var araştra bilirsin ben ilk hamileliğimde denemiştim:)
Çoğu kişide kasık ağrısı göğüs hassasiyeti akıntı olunca bende yok diye olmadı herhalde dedim hemenyok üzülme daha erken hamileliğin ilk belirtisi regil gecikmesi 3-4 gun sonra goyus hassasyeti kasik ağrisi ilk belirtiler bunlar bulanti hele 6-7 haftaliktan sonra başliyor
Ewt biliyorum kimisi rahim flmi çekildikten sonra da gebe kalıyor içimdeki süpeyi yenemiyorum belirsizlik daha kötü günüm gectiği halde negatif sonucu almak çok kötü kaan vermeye gitmeye yüregim dayanmıyor
garantisi o :) kuru incir kurunu arastrin derim yumrta rezervini artryor eşle birlikte kullaniliyor bide en onemlisi kafadan bi kac ay atcan hamileliğiBende kafama takmadığım bi zaman olacağını düşünüyorum. Gün aşırı ilişki bilmiyorum bazen yoruyor çalışan insanlar için haftada en az iki kez birlikte olmaya çalışıyoruz umarım tutar
Çoğu kişide kasık ağrısı göğüs hassasiyeti akıntı olunca bende yok diye olmadı herhalde dedim hemen
Ewt biliyorum kimisi rahim flmi çekildikten sonra da gebe kalıyor içimdeki süpeyi yenemiyorum belirsizlik daha kötü günüm gectiği halde negatif sonucu almak çok kötü kaan vermeye gitmeye yüregim dayanmıyor
Kaç gün geçti bu sefer daha fazla gün geçmişse belki gebesinizdirEwt biliyorum kimisi rahim flmi çekildikten sonra da gebe kalıyor içimdeki süpeyi yenemiyorum belirsizlik daha kötü günüm gectiği halde negatif sonucu almak çok kötü kaan vermeye gitmeye yüregim dayanmıyor
ben regilden 4gun once test yapmiştim negatif çikmişti regilden 3gun gecti poztifi gordumKaç gün geçti bu sefer daha fazla gün geçmişse belki gebesinizdiridrar testi zaten güven vermiyor ayrıca beta HCG idrara geç düşüyormuş
Ayy umut oldun hadi inşallah çok teşekkür ederimbenim ikinci gebeliğim ikisindede ilk hic belirtim olmadi 6-7haftalarda başliyor
inşallah guzel haberlerinizi aliriz :)Ayy umut oldun hadi inşallah çok teşekkür ederim
Amiiiin canıminşallah guzel haberlerinizi aliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?