- 12 Şubat 2025
- 21
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi duruneriman6363
Kızlar adetim bir gün gecikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci çizgi çıkmış canım yarın istersen kan ver zaten gecikmen olmuşKızlar adetim bir gün geciktiEki Görüntüle 3543427 Eki Görüntüle 3543427
Sanki kramp ağrısı da ver normal miİkinci çizgi çıkmış canım yarın istersen kan ver zaten gecikmen olmuş![]()
Evet normal canım regl belirtisi ile aynı geneldeSanki kramp ağrısı da ver normal mi
Testin fotoğrafı varmıMerhaba benimde bugün ile beraber dört gün gecikme oldu normalde hep gününde saatinde olurdu test yaptım var gibi yok gibi çıktım güvenemedim geç döllenme vs olabilir mi acaba kan versem mi kararsız kaldım![]()
Fotoğrafta belli olmuyor canım gölge gibi duruyor yaTestin fotoğrafı varmı![]()
Ozaman bence bi kan ver 4 gün olmuş gecikme yarın da gelmezse canımFotoğrafta belli olmuyor canım gölge gibi duruyor ya![]()
Bugün versem sağlık ocağı alır mı acaba saat 10 dan sonra almaz diyorlardı sizin bir bilginiz var mıOzaman bence bi kan ver 4 gün olmuş gecikme yarın da gelmezse canım![]()
Almıyorlar malesefBugün versem sağlık ocağı alır mı acaba saat 10 dan sonra almaz diyorlardı sizin bir bilginiz var mı![]()
Ya hastaneye gitsem onlarda bi ton laf ediyor kırıyorAlmıyorlar malesefçünkü bende gittim geçenlerde bi tahlil için 9.45 de en son alınıyor filan gibi bişeyler dedi doktor oyüzden hiç gitme boşuna
![]()
Canım bide ben eşimin işi gereği başka şehirdeyim sağlık ocağı işlemleri mi yapmadım aldırmadım buraya burada bir doktorda gözükmüyorum yani yine de gitsem kan verebilirim dimiAlmıyorlar malesefçünkü bende gittim geçenlerde bi tahlil için 9.45 de en son alınıyor filan gibi bişeyler dedi doktor oyüzden hiç gitme boşuna
![]()
Hayır canım yaa malesef olmuyor yani oraya kayıt yapmış olman lazımCanım bide ben eşimin işi gereği başka şehirdeyim sağlık ocağı işlemleri mi yapmadım aldırmadım buraya burada bir doktorda gözükmüyorum yani yine de gitsem kan verebilirim dimi
Ah sorma ben geçen ay yalancı pozitif yüzünden 6 gün erken gittim özele kan alan kişi 6 gün kala çıkan test yanlıştır dedi ve zaten modum düştü negatif çıkmıştıYa hastaneye gitsem onlarda bi ton laf ediyor kırıyor![]()