• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba

elifnihalimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Ya ben bu ay ovulasyon testi yaptım ama yapmadan önce doktora gittim doktor yumurtaların catlamamis demişti ovulasyon testi nide doktora gittikten iki sonra yaptım yumurtlarim catlamisti şuan adetime sekiz gün var ben bugün erken gebelik testi yaptım sizce varmı onu da anlamadim ilk teste silik cikti ikinci teste bişey çıkmadı ama bugün ovulasyon testi yaptım iki kere onlarda pozitif çıktı sizce durum nedir hanımlar??

Eklentiler

• 1000026746.webp
    1000026746.webp
    8 KB · Görüntüleme: 84
Ya ben bu ay ovulasyon testi yaptım ama yapmadan önce doktora gittim doktor yumurtaların catlamamis demişti ovulasyon testi nide doktora gittikten iki sonra yaptım yumurtlarim catlamisti şuan adetime sekiz gün var ben bugün erken gebelik testi yaptım sizce varmı onu da anlamadim ilk teste silik cikti ikinci teste bişey çıkmadı ama bugün ovulasyon testi yaptım iki kere onlarda pozitif çıktı sizce durum nedir hanımlar??
Hangi marka testlerin canım

Eczaneden veriyorlar mı isteyince
Ya her eczanede yok canım zor bulunuyor genelde dediğin markalar var hep şöyle bende yalancı pozitif çıkartmadı bu testler ama adet günü geçmişti en doğrusu tüp bebekti benim test günümde pozitifi gördüm

Back
X