hamile miyim ACABA...!

fts_dmr

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
261
125
303
mrb hanımlar adetim 7 gün gecikti acaba hamile olabilir miyim. daha önce fsh yüksekliği vardı ve yumurtalarımın küçük olduğunu söylemişti doktor keten tohumu çörek otu bal yedim 10 gün kadar ve 15 gün soğan kürü uyguladm acaba keten tohumu bal çörek otu tohumu yumurtalarımı büyütmüş olabilir mi hamile olabilir miyim ????*

En iyi cevap olarak hemen bir gebelik testi yapmanı öneririm canım 7 gün geçmesi yeterli zaten belli olması için

inşallah hayırlısı bugün kan tahlili yaptırdım yarin belli olacak RABBİM hayırlısını verir inşallah ...sonucu paylaşırım tşk ederim cvpladığın için....:3:

insallah hamilesindir olabilir tabiki hadi bakalim yarin paylas hep beraber sevinelim

ayy nasıl sabrettin 7 gün ben 2. günü hemen test yapmıştım:8: inşallah hamilesindir canım gerçi öyle gibi gözüküyor ama başka bir belirti varmı?

bilmiyoum yaa nasl dayandım adet düzensizliği vardı yine aynı şekilde düzensizlik oluyordur diye düşündüm ama dayanamadım daha fazlaa kan testi yaptırdım bakalım inş yarın mutlu haberler veririm inşş

mide bulantısı var gibi ama psikolojikte olabilir diyorum bundan bi kaç ay önce-gebelik testi yaptım negatif çıkınca üzüldüm yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden umutlanmak istemiyorum ama inş pozitiftir....

Back
X