Hamile miyim acaba

Elenora004

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
265
63
18
Kizlarr yardim lutfen sitede yeniyim.Adetim 6 gun gecti yaklasik 5 aydır bebek düşünüyoruz hala adet olmadim belirti falan da yok hamilelige dair..sadece yatip kalkarken belim agriyor adet olcakms gibi bacaklarm szliyor ve midem agzima geliyor.Test yapamicam bi kac gün yayladayım maalesef.

Kizlarr yardim lutfen sitede yeniyim.Adetim 6 gun gecti yaklasik 5 aydır bebek düşünüyoruz hala adet olmadim belirti falan da yok hamilelige dair..sadece yatip kalkarken belim agriyor adet olcakms gibi bacaklarm szliyor ve midem agzima geliyor.Test yapamicam bi kac gün yayladayım maalesef.
Test yapmaktn baska gerçekgi ogrenemezsn simdi sana aa hamilesin desek yalan olur yok degilsn demekte yalan olur belirtilerin yani en buyuk belirtin adet gecikmsi bu hamile olacagina dair buyuk ipucu ama eger duzenli adet görüosn duzensizse test yapmaktan baska bi caren yok veya kan yap daha kesin ve dogru bi sonuc alirsn

Test yapmalisin

Yardim derken?¿
Test yapmalisin¿?¿

Yakınlarda eczane varsa yarın hemen alıp yapın. Inşallah vardır. Rabbim bekletmesin

Insallah vardir canim.2 gune yapabilirim anca.kimseyi bekletmesin Allahm.
Seni anlıyorum canım ben de hamileyim ve şu an yayladayım geçen gün bir korku yaşadım gecenin bir saatinde soluğu 15 dk uzaktaki ilçede aldım. Şu an merak seni yiyordur :)

Aynen oyle :) icim icimi yiyor ama bi yandan acele edipte hayal kırıklığı yasamak istemiyorum :( Hayirli olsun sizinde Rabbim kucaginiza saglikla versin ins..darisida bize ve tum isteyenleree insallah canim :)

Aynen oyle :) icim icimi yiyor ama bi yandan acele edipte hayal kırıklığı yasamak istemiyorum :KK43: Hayirli olsun sizinde Rabbim kucaginiza saglikla versin ins..darisida bize ve tum isteyenleree insallah canim :)
Inşallah canım her zaman isteyenlere dua ediyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Back
X