T Tprkayz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2011 11 2 88 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Tprkayz #1 Kızlar selam adet gunum bugün fakat ben adet oldum sanırken bolca pembe akinti geldi beyaz tükürük şeklinde istifra ediyorum ve kazıkların ağrıyor göğsümde 10 gün ağrı vardı fakat şimdi yok siz Hamile miyim akinti pelinin çeyreği kadar
Kızlar selam adet gunum bugün fakat ben adet oldum sanırken bolca pembe akinti geldi beyaz tükürük şeklinde istifra ediyorum ve kazıkların ağrıyor göğsümde 10 gün ağrı vardı fakat şimdi yok siz Hamile miyim akinti pelinin çeyreği kadar
MaRaL_ Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2009 22.263 12.552 298 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Tprkayz #2 pelinin çyregi ne demek test yapin bakin sonuca biz nerden bilecezki :)
T Tprkayz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2011 11 2 88 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Tprkayz #3 MaRaL_ .!.: pelinin çyregi ne demek test yapin bakin sonuca biz nerden bilecezki :) Genişletmek için tıkla... Ped yazdım telefon azizliği bu belirtileri daha önce yaşayan varmı merak ediyorum test yapmayı akıl etmek zor değil teşekkürler ☺
MaRaL_ .!.: pelinin çyregi ne demek test yapin bakin sonuca biz nerden bilecezki :) Genişletmek için tıkla... Ped yazdım telefon azizliği bu belirtileri daha önce yaşayan varmı merak ediyorum test yapmayı akıl etmek zor değil teşekkürler ☺