Hamile miyim acil cevap

umudum anne olmam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2023
8
2
1
22
1 senelik evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz ama bı turlu olmuyo bu ay bisy oldu Adetime 6 gün kala kahverengi leke gelmeye başlıdi gogus uçlarımda aşırı kasintim var karnimda batmalar oluyor kasiklarimla birlikte lütfen görüp cevap yazabolirmisiniz

Mrb canım bende hamileligimi kasıklarımda iğne batması gibi siziyla öğrendim öksurunce giriyordu birden ağrı sonra geçiyordu adet günü test yaptım hamile olduğumu öğrenmiştim test yaptinmi 😍

1 senelik evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz ama bı turlu olmuyo bu ay bisy oldu Adetime 6 gün kala kahverengi leke gelmeye başlıdi gogus uçlarımda aşırı kasintim var karnimda batmalar oluyor kasiklarimla birlikte lütfen görüp cevap yazabolirmisiniz
Lekelenme cok az azsa ve devam etmiyorsa muhtemelen gebesindir canim. Pahali olan gebelik testlerinden alirsan suan belli olur. Ben de ayni senin belirtilerinle ogrendim

Lekeler yerleşme kanaması olabilir erken gebelik testi yapın varsa çıkar silik de olsa

Bizim de 10 aydır olmuyor 2 aydır klomen kullanıyorum 12 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım hala 1 gün gecikmem var adet belirtilerim var göğsüme dokununca acıyor karnım ve belim ağrıyor adet olcam gibi hissediyorum klomen de gecikme yapabiliyor aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı

Öncelikle Allah nasip etsin inşallah. Ama test yapmadan böyle belirtiler ile kafanızı yormayın lütfen aksi durumda yaşanan üzüntü daha berbat. Test yapın zamanı gelince

Lekelenme cok az azsa ve devam etmiyorsa muhtemelen gebesindir canim. Pahali olan gebelik testlerinden alirsan suan belli olur. Ben de ayni senin belirtilerinle ogrendim
Adetime daha 5 gün var ama belli olurmu ki eğer Allah nasip ederse ilk gebeliğim olucak pek fazla bilgim yok bu konularda dün gece başladı ve damla damla geliyo

Back
X