- 13 Ocak 2023
- 8
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi umudum anne olmam
-
Lekelenme cok az azsa ve devam etmiyorsa muhtemelen gebesindir canim. Pahali olan gebelik testlerinden alirsan suan belli olur. Ben de ayni senin belirtilerinle ogrendim1 senelik evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz ama bı turlu olmuyo bu ay bisy oldu Adetime 6 gün kala kahverengi leke gelmeye başlıdi gogus uçlarımda aşırı kasintim var karnimda batmalar oluyor kasiklarimla birlikte lütfen görüp cevap yazabolirmisiniz
Hayır yapmadım adetime daha 5 gün varMrb canım bende hamileligimi kasıklarımda iğne batması gibi siziyla öğrendim öksurunce giriyordu birden ağrı sonra geçiyordu adet günü test yaptım hamile olduğumu öğrenmiştim test yaptinmi
Adetime daha 5 gün var ama belli olurmu ki eğer Allah nasip ederse ilk gebeliğim olucak pek fazla bilgim yok bu konularda dün gece başladı ve damla damla geliyoLekelenme cok az azsa ve devam etmiyorsa muhtemelen gebesindir canim. Pahali olan gebelik testlerinden alirsan suan belli olur. Ben de ayni senin belirtilerinle ogrendim
Ben adet günümde öğrendim bir buçuk aylık hamile olduğumuHayır yapmadım adetime daha 5 gün var
Yani test yapsam belli olurmu ki bide hala devam ediyor lekelenme damla damla şeklindeBen adet günümde öğrendim bir buçuk aylık hamile olduğumu
Yani ne kadar suredir damla olarak devam ediyor din geceden beri miYani test yapsam belli olurmu ki bide hala devam ediyor lekelenme damla damla şeklinde
Dün gece başladıYani ne kadar suredir damla olarak devam ediyor din geceden beri mi
Mrb canım bende hamileligimi kasıklarımda iğne batması gibi siziyla öğrendim öksurunce giriyordu birden ağrı sonra geçiyordu adet günü test yaptım hamile olduğumu öğrenmiştim test yaptinmi
Göğüs kaşıntısı bı belirtimi acabaYani test yapsam belli olurmu ki bide hala devam ediyor lekelenme damla damla şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?