- 24 Mart 2022
- 30
- 3
- 1
- Konu Sahibi melike ayvaz
-
Değilsiniz, hamile kalmakdan da korkuyosanız ilişkinizdde daha dikkatli olunMerhaba ben en son 17 sinde bir birliktelik yaşadım ama hiç boşalma durumu olmadı. 11 inde bir ilişki daha yaşadım boşalma durumu olmadı ama ella ertesi gün hapı aldım. Bugün en son ilişkimden 9 gün sonra kan tahlili ve erken gebelik testi yaptım ikiside negatif. Değişme durumu var mı bu arada ertesi gün hapı kulladığım için bir miktar kan geldi ayın 23 ünde normal mi. Kan tahlilimde sonuç 0,1 di
Değişme durumu olmaz değil mi?Hamile değilsiniz. Hesabı adınız ile açtınız sanırım kullanıcı adınızı değiştirin, başınız ağrımasın
Yerleşme dönemi ile karşılaştırdıktan sonra korktum ve emin olmak istedim ve araştırma yaparken kanamadan sonra karnımda ağrı ve şişlik başladı sanki korktum sormak istedim. Sonra ikiside negatif çıktıHiçbir şekilde hamileliğe işaret eden bir bulgu yokken, zaten imkansızken neyin hapını aldınız? Yok işte hamilelik, neyi soruyorsunuz ACİL olarak?
Degistirebiliyorsunuz profil ayarları kısmından elinizi cabuk tutunDeğişme durumu olmaz değil mi?
Hamilelik imkansız. Ella içerek tüm dengenizi mahvediyorsunuz. Leblebi gibi gidiyor şu ella, hayret ediyorum.Yerleşme dönemi ile karşılaştırdıktan sonra korktum ve emin olmak istedim ve araştırma yaparken kanamadan sonra karnımda ağrı ve şişlik başladı sanki korktum sormak istedim. Sonra ikiside negatif çıktı
İlk ilişkimdi bir bilgim olmadığı için içtim içmesem daha iyi gibiydi emindik aslında ama korktum ben yine de adet dönemime 5 de gün var inşaAllah olurum stres yaptım çok ama her şey negatifHamilelik imkansız. Ella içerek tüm dengenizi mahvediyorsunuz. Leblebi gibi gidiyor şu ella, hayret ediyorum.
Stres yaptıkça daha çok gecikir, negatifse negatiftir; daha çok stres olmanıza gerek yok. Boşalma durumu olmadıysa ella da bir daha almayın nacizâne.İlk ilişkimdi bir bilgim olmadığı için içtim içmesem daha iyi gibiydi emindik aslında ama korktum ben yine de adet dönemime 5 de gün var inşaAllah olurum stres yaptım çok ama her şey negatif
Sonucun değişme durumu olmaz değil mi?Hamilelik imkansız. Ella içerek tüm dengenizi mahvediyorsunuz. Leblebi gibi gidiyor şu ella, hayret ediyorum.
4 ay süre veriyor 18 Ocak katılım benim 19 Nisan da kullanıcı adı değişikliği yapılabiliyor su an oda aynıdır.Degistirebiliyorsunuz profil ayarları kısmından elinizi cabuk tutun
Leblebiden pahalı üstelikHamilelik imkansız. Ella içerek tüm dengenizi mahvediyorsunuz. Leblebi gibi gidiyor şu ella, hayret ediyorum.
Valla adla açmadığım için o sürecin işleyişini bilmiyordum☺4 ay boyunca yazdıklarınıza dikkat edin bari tanıyan eden çıkar ifşa olmayın4 ay süre veriyor 18 Ocak katılım benim 19 Nisan da kullanıcı adı değişikliği yapılabiliyor su an oda aynıdır.
Facebook da Instagram da ad soyadla bircok kişi var aynı olan inşallah cabucak olmam ifşaValla adla açmadığım için o sürecin işleyişini bilmiyordum☺4 ay boyunca yazdıklarınıza dikkat edin bari tanıyan eden çıkar ifşa olmayın
Dalga geçmek için sorduğunu umut ediyorumMerhaba ben en son 17 sinde bir birliktelik yaşadım ama hiç boşalma durumu olmadı. 11 inde bir ilişki daha yaşadım boşalma durumu olmadı ama ella ertesi gün hapı aldım. Bugün en son ilişkimden 9 gün sonra kan tahlili ve erken gebelik testi yaptım ikiside negatif. Değişme durumu var mı bu arada ertesi gün hapı kulladığım için bir miktar kan geldi ayın 23 ünde normal mi. Kan tahlilimde sonuç 0,1 di
Merhaba ben en son 17 sinde bir birliktelik yaşadım ama hiç boşalma durumu olmadı. 11 inde bir ilişki daha yaşadım boşalma durumu olmadı ama ella ertesi gün hapı aldım. Bugün en son ilişkimden 9 gün sonra kan tahlili ve erken gebelik testi yaptım ikiside negatif. Değişme durumu var mı bu arada ertesi gün hapı kulladığım için bir miktar kan geldi ayın 23 ünde normal mi. Kan tahlilimde sonuç 0,1 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?