Hamile miyim acil

melike ayvaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
30
3
1
Merhaba ben en son 17 sinde bir birliktelik yaşadım ama hiç boşalma durumu olmadı. 11 inde bir ilişki daha yaşadım boşalma durumu olmadı ama ella ertesi gün hapı aldım. Bugün en son ilişkimden 9 gün sonra kan tahlili ve erken gebelik testi yaptım ikiside negatif. Değişme durumu var mı bu arada ertesi gün hapı kulladığım için bir miktar kan geldi ayın 23 ünde normal mi. Kan tahlilimde sonuç 0,1 di

Değilsiniz, hamile kalmakdan da korkuyosanız ilişkinizdde daha dikkatli olun

Hamile değilsiniz. Hesabı adınız ile açtınız sanırım kullanıcı adınızı değiştirin, başınız ağrımasın

Yoldan az önce sarımsak satan amca geçti. Taşköprüdeeeyn sarımsah geldieee kiloğğ 25 liraaahh diye. Heh onun hamile kalma olasılığı daha fazla. Boşa para vermisin ellaya da sana iyi olmuş

Hiçbir şekilde hamileliğe işaret eden bir bulgu yokken, zaten imkansızken neyin hapını aldınız? Yok işte hamilelik, neyi soruyorsunuz ACİL olarak?
Yerleşme dönemi ile karşılaştırdıktan sonra korktum ve emin olmak istedim ve araştırma yaparken kanamadan sonra karnımda ağrı ve şişlik başladı sanki korktum sormak istedim. Sonra ikiside negatif çıktı

Hamilelik imkansız. Ella içerek tüm dengenizi mahvediyorsunuz. Leblebi gibi gidiyor şu ella, hayret ediyorum.

Hamilelik imkansız. Ella içerek tüm dengenizi mahvediyorsunuz. Leblebi gibi gidiyor şu ella, hayret ediyorum.
İlk ilişkimdi bir bilgim olmadığı için içtim içmesem daha iyi gibiydi emindik aslında ama korktum ben yine de adet dönemime 5 de gün var inşaAllah olurum stres yaptım çok ama her şey negatif

İlk ilişkimdi bir bilgim olmadığı için içtim içmesem daha iyi gibiydi emindik aslında ama korktum ben yine de adet dönemime 5 de gün var inşaAllah olurum stres yaptım çok ama her şey negatif
Stres yaptıkça daha çok gecikir, negatifse negatiftir; daha çok stres olmanıza gerek yok. Boşalma durumu olmadıysa ella da bir daha almayın nacizâne.

4 ay süre veriyor 18 Ocak katılım benim 19 Nisan da kullanıcı adı değişikliği yapılabiliyor su an oda aynıdır.
Valla adla açmadığım için o sürecin işleyişini bilmiyordum☺4 ay boyunca yazdıklarınıza dikkat edin bari tanıyan eden çıkar ifşa olmayın

Hamile değilsiniz. Ama akıl sağlığınız için ACİL hekim görüşü almalısınız.

Eklentiler

• Ekran Resmi 2022-03-26 14.21.48.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 69
Valla adla açmadığım için o sürecin işleyişini bilmiyordum☺4 ay boyunca yazdıklarınıza dikkat edin bari tanıyan eden çıkar ifşa olmayın
Facebook da Instagram da ad soyadla bircok kişi var aynı olan inşallah cabucak olmam ifşa

Dalga geçmek için sorduğunu umut ediyorum

kesinlikle hamilesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…