Hamile miyim adet miyim anlamadim

DisTurBia

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
1.055
134
363
Istanbul
Kizlar adetim 1 hafta gecikti. Kanama yok ama son 2-3 gundur kahverengi akinti var. Demin gebelik testi yaptim cift cizgi cikti. Acaba hamile miyim. Yada benim kahverengi akinti zannettigim sey adet mi? Eger oyleyse adetken cift cizgi cikar mi? Yarin hastanede kan testi yaptiricam ama size bi sormak istedim.

Buyuk ihtimal hamilesindir ama onceki adetlerin nasildi kahverengi leke gelirmiydi adet oncesi

Bence de hamilesin canım gecikme olmuş ve çift çizgi çıkmış hayırlı olsun diyelim şimdiden
Gelen lekede yerleşme kanaması sanırım bende olmadı hiç gecikme olunca test yaptım pozitif sonra kan ve ultrasonda kesinleşti

En son ilişki ne zamandı canım ? Yerleşme kanaması 6-12 gün sonra oluyor

Saol canim. E o zaman bu akinti ne ki. Bayagi koyu kahve cunku. Bi sikinti olabilir mi ki :/

Canım bence bir jinekolog randevusu al. Ben evli değilim pek takip etmiyorum böyle şeyleri ama hamilelik öncesi kahverengi akıntı ile ilgili konular gördüm. Bende bittikten 2 hafta sonra ve birkaç gün sonra geliyor bazı aylarda. Belki hamilelik belirtisidir. Hem doktorda ister hormon testi olarak hamişlik için. İnşallah bir sıkıntı yoktur.

Testi yükleyin bir de biz bakalım

hamilelik ile adet belirtileri o kadar benziyor ki maalesef kesin bişey söylemek zor. kanama yerleşme kanaması olabilir.

bu arada yerleşme kanaması için açıklık getireyim :) "Halk arasında üstüne görme olarak da bilinen implantasyon kanaması gebeliğin en erken belirtilerinden biridir. Döllenmiş yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sırasında meydana gelir ve döllenmenin ardından yaklaşık 6-12 gün sonra görülür. Kanama genellikle lekelenme şeklindedir ve birkaç gün sürer. Gerçekleşme zamanı adet döneminden bir hafta öncesinde olabileceği gibi tam olarak adet döneminizin başlangıç tarihlerine de denk gelebilir. Bu sebepten birçok kadın implantasyon kanamasını adet dönemiyle karıştırabilmektedir."

İstiyorsanız inşallah vardır. En iyisi kan testi yaptırmak. :) umarım güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda.

Saol canim oyle yapicam bakalim yarin gidicez hastaneye. InsAllah bi sıkıntı yoktur.

Cok tesekkur ederim aciklamadan dolayi. O zaman saniyorum ki benimki yerlesme kanamasi.
:) ♡
Peki bide sunu merak ediyorum. Adetli iken gebelik testi yapilirsa cift cizgi cikar mi ki?

Yani gebelikte olabilir. Çift czg çıkmış sonuçta. Ama adetten önce çıkabiliyor çift czg bi de bu ay yumurtlamamış olabilirsin eski kan olabilir ... Yumurtlama takibi yapyormusun ?

Cok tesekkur ederim aciklamadan dolayi. O zaman saniyorum ki benimki yerlesme kanamasi.
:) ♡
Peki bide sunu merak ediyorum. Adetli iken gebelik testi yapilirsa cift cizgi cikar mi ki?

umarım öyledir. :) evde yapılan gebelik testinden emin olmadığım için çok da tercih etmiyordum açıkcası. çift çizgiyi gördüğümde de emin olamazdım, tek çizgi çıksa da acaba var mıdır diye yine emin olamazdım. çok da bilgim yok demek istiyorum kısacası.

Ondan en güvenilir olanı kan testidir. 5 üzeri değerlerde hamilelik var demektir.

Evet evet bende yarin kan testi yaptirip emin olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…