Yani gebelikte olabilir. Çift czg çıkmış sonuçta. Ama adetten önce çıkabiliyor çift czg bi de bu ay yumurtlamamış olabilirsin eski kan olabilir ... Yumurtlama takibi yapyormusun ?
Umarım vardır istiyorsan tabi :) Allah gönlüne göre versin ...Yok yapmıyorum
Saol canim amin. :)Umarım vardır istiyorsan tabi :) Allah gönlüne göre versin ...
Tamam yarin veririmHaber ver
Kizlar bugun yaptirabildim kan testini. Hamileymişim :) hepiniz sagolun yardimci oldugunuz icinHaber ver
Ay çok sevindim canım. İnşaallah sağlıklı bi şekilde doğurmak nasip olurKizlar bugun yaptirabildim kan testini. Hamileymişim :) hepiniz sagolun yardimci oldugunuz icin
Tesekkur ederim canim insAllah :))Ay çok sevindim canım. İnşaallah sağlıklı bi şekilde doğurmak nasip olur
Kizlar bugun yaptirabildim kan testini. Hamileymişim :) hepiniz sagolun yardimci oldugunuz icin
998 di sanirim :)Kac çıktı degerin:)
998 di sanirim :)
Kan testi yaptır hemen. Hamileysen kimyasal ğebelik fln olabilir kii ben aynen öyle seyler yasadım pemen gidip acilde kan ver. Ne hamileyim die umutlan nede kötüsünü düsün dua et sonucuda yazKizlar adetim 1 hafta gecikti. Kanama yok ama son 2-3 gundur kahverengi akinti var. Demin gebelik testi yaptim cift cizgi cikti. Acaba hamile miyim. Yada benim kahverengi akinti zannettigim sey adet mi? Eger oyleyse adetken cift cizgi cikar mi? Yarin hastanede kan testi yaptiricam ama size bi sormak istedim.
Hayırlı olsun canım:) ne zamandır deniyordunuz? Doğal yolla mı olduKizlar bugun yaptirabildim kan testini. Hamileymişim :) hepiniz sagolun yardimci oldugunuz icin
Lekelenme gecti cok sukur. 2 gun falan surmustu. Sonuc pozitif :)Aradaki msjlar cıkmayınca k.bakmayın telas yaptım.. lekelenmen durdumu merak ettim
Evet canim dogal yolla oldu. Bebek dusunmuyodum aslinda daha. Korunmamistik hamile kalmisim. Ama sevindim ogrenince :)Hayırlı olsun canım:) ne zamandır deniyordunuz? Doğal yolla mı oldu
Ne kadar güzelmişLekelenme gecti cok sukur. 2 gun falan surmustu. Sonuc pozitif :)
Evet canim dogal yolla oldu. Bebek dusunmuyodum aslinda daha. Korunmamistik hamile kalmisim. Ama sevindim ogrenince :)
InsAllah canim. Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin.Ne kadar güzelmişRabbim bize de nasip etsin inşallah.. Ben çok istiyorum
15 gün sonra tam 1 yıl olacak canım.. Hiç korunmadık ama hamile kalamadım maalesefInsAllah canim. Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin.sen kac senelik evlisin
Nasip canim Allah gonlune gore versin insAllah. Ama daha yeni evlisin umidini kesme. Allah bizim icin en hayirli zamani bizden daha iyi bilir15 gün sonra tam 1 yıl olacak canım.. Hiç korunmadık ama hamile kalamadım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?