hamile miyim anlamıyorum

biraylak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
115
13
28
28
merhaba yumurtlama günlerimi ovulasyon testiyle belirleyip değerlendirdik. adetim 2-3 gün geçti dün test yaptım ama negatif çıktı. hala adet olmadım ama olacakmış gibi de hissediyorum. göğüs hassasiyeti yok. normalde olurdu. sadece çok minik kasık ağrısı o da ara sıra ve karnımda inceden ağrı var adet olacakmış gibi. bidaha test de yapmak istemiyorum ha oldum ha olucam diye bekliyorum. hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum:(

merhaba yumurtlama günlerimi ovulasyon testiyle belirleyip değerlendirdik. adetim 2-3 gün geçti dün test yaptım ama negatif çıktı. hala adet olmadım ama olacakmış gibi de hissediyorum. göğüs hassasiyeti yok. normalde olurdu. sadece çok minik kasık ağrısı o da ara sıra ve karnımda inceden ağrı var adet olacakmış gibi. bidaha test de yapmak istemiyorum ha oldum ha olucam diye bekliyorum. hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum:KK43:
Hamiş oluncada aynı adet belirtileri oluyo adet günün gecdikden sonra test yapsan çıkar

Değerlendirdiğiniz yumurtlama gününün üstünden 10 gün geçmiş olması lazım diye biliyorum ben 20 kasımda yumurtlama görmüştüm aradan bi kaç gün geçince adetime 5 gün kaldı diye test yapmıştım negatif çıkmıştı yumurtlamanın üstünden 10 12 gün geçince net bir çift çizgi görmüştüm adet günümde

Valla bana kalırsa adet gecikmesinin 2 - 3 haftayı bulması lazım en net kesin sonucu istiyorsanız. Ben belirtilerimden emindim hamile olduğuma ama bekledim valla çocuk büyüsün diye. Kayınvalidem eşim falan heyecan yaptılar doktora götürdüler beni bi kaç kere kan verdim falan negatif çıktı hep 😂 Polikistik olduğumu öğrendim önceden bilmiyordum. ama hamile olduğuma hala eminim bayadır böyleymiş zaten ancak polikist olmama rağmen hiç adetim gecikmedi çünkü. sonra biraz araştırdım geç döllenme diye bişey varmış. Geç yumurtluyoruz ve adet gecikmesi 2 - 3 haftayı bulduğunda ancak embriyo "merhaba anne" diyebiliyor 😂 Allah'a şükür 3.ayımıza giriyoruz hiç strese gerek yok. Allah o çocuğa o nefsi ruhu nasip ettiyse her türlü öğreniyorsunuz, her türlü bebek doğuyor.

Değerlendirdiğiniz yumurtlama gününün üstünden 10 gün geçmiş olması lazım diye biliyorum ben 20 kasımda yumurtlama görmüştüm aradan bi kaç gün geçince adetime 5 gün kaldı diye test yapmıştım negatif çıkmıştı yumurtlamanın üstünden 10 12 gün geçince net bir çift çizgi görmüştüm adet günümde
bu akşam yaptım belli belirsiz silik bir çift çizgi göründü

Kızlar bana yardım edinnnnnn. Geçen hafta spralimi çıkardım ve o gün korunmasız ilişki oldu. Bu gün REGLM 5 gün geçti. Test yapıyorum negatif çıkıyor beta HCG 2.00 çıkıyor ay kafayı yicem. Bütün gün uyuyorum ağlıyorum durduk yere şaka gibi. Hamile olablirmiyim

Valla bana kalırsa adet gecikmesinin 2 - 3 haftayı bulması lazım en net kesin sonucu istiyorsanız. Ben belirtilerimden emindim hamile olduğuma ama bekledim valla çocuk büyüsün diye. Kayınvalidem eşim falan heyecan yaptılar doktora götürdüler beni bi kaç kere kan verdim falan negatif çıktı hep 😂 Polikistik olduğumu öğrendim önceden bilmiyordum. ama hamile olduğuma hala eminim bayadır böyleymiş zaten ancak polikist olmama rağmen hiç adetim gecikmedi çünkü. sonra biraz araştırdım geç döllenme diye bişey varmış. Geç yumurtluyoruz ve adet gecikmesi 2 - 3 haftayı bulduğunda ancak embriyo "merhaba anne" diyebiliyor 😂 Allah'a şükür 3.ayımıza giriyoruz hiç strese gerek yok. Allah o çocuğa o nefsi ruhu nasip ettiyse her türlü öğreniyorsunuz, her türlü bebek doğuyor.
maalesef adet olmuşum

maalesef adet olmuşum
Üzülmeyin pes etmeyin ben 7 yıl sonunda hamile kaldım çok şükür bir kızım oldu şuan 20 aylık bu ay tekrar başladım çocuk istiyoruz hayırlısıyla 2 güne adet olmm lazım bakalım bendede hiç belirti yok tutmadı herhalde bakalım hayırlısı

maalesef adet olmuşum
Bebeğim yorumun için teşekkürler. Bu gün gecikmenin 8. Günü sürekli uykum var be midem bulanıyor. Şimdi erken gebelik yaptım çıkmadı. Eşim hüsrana uğradı.

Üzülmeyin pes etmeyin ben 7 yıl sonunda hamile kaldım çok şükür bir kızım oldu şuan 20 aylık bu ay tekrar başladım çocuk istiyoruz hayırlısıyla 2 güne adet olmm lazım bakalım bendede hiç belirti yok tutmadı herhalde bakalım hayırlısı
Ay inşallah olur ♥️

Back
X