- 31 Ekim 2015
- 38
- 24
- 3
- Konu Sahibi Prenseslyn
-
cıkar cıkar :)İdrar testinde çıkar mı ki canlarımm :)
Canım sonucu haber ver bende merak ettim bende bekliyorum ama daha adetime 4 gün var kahverengi akıntım olmadı ama sol kasığım çok ağrıyor ve şiş :)Tamam o zamann test aldırayım benimkine :) of ya boşa umutlanmak ve onu da umutlandırmak istemiyorum ama bu mesajı yazarken bile yüzümde tebessüm oluştu :) Rabbim herkese nasip etsin
Canım ben salı gunu yapıcam az daha bekleyeyım dedim şimdi söylesem umutlancak diye biraz daha beklemek istedim kesin sonuc için :) bakalımmmm inşallah hamişsindir canım hayırlısı ya sevindim senin adına daCanım sonucu haber ver bende merak ettim bende bekliyorum ama daha adetime 4 gün var kahverengi akıntım olmadı ama sol kasığım çok ağrıyor ve şiş :)
Sağol canım inşallah hamileyizdir:)Canım ben salı gunu yapıcam az daha bekleyeyım dedim şimdi söylesem umutlancak diye biraz daha beklemek istedim kesin sonuc için :) bakalımmmm inşallah hamişsindir canım hayırlısı ya sevindim senin adına da
Adetin 6 gün geçti ve salıya kadar bekleyrcekmisinnnnn :) ay ben dayanamam çoktan yapardımm.yap kız varsa çıkar zaten.benim arkadaşımın 6 gün geçmişti gel yapalım deidm eczaneye götürdüm zorla aldırdım test yaptı ve hamile çıktı.oda senin gibi korkuyodu :)) korkma koş bi test al ve yap.zaten rabbim nasip etmişse tutunmuştur sanaCanım ben salı gunu yapıcam az daha bekleyeyım dedim şimdi söylesem umutlancak diye biraz daha beklemek istedim kesin sonuc için :) bakalımmmm inşallah hamişsindir canım hayırlısı ya sevindim senin adına da
Kız aklıma girmeeeee çünkü uzun zamandır deniyoruz olmuyoooAdetin 6 gün geçti ve salıya kadar bekleyrcekmisinnnnn :) ay ben dayanamam çoktan yapardımm.yap kız varsa çıkar zaten.benim arkadaşımın 6 gün geçmişti gel yapalım deidm eczaneye götürdüm zorla aldırdım test yaptı ve hamile çıktı.oda senin gibi korkuyodu :)) korkma koş bi test al ve yap.zaten rabbim nasip etmişse tutunmuştur sana
Ne kadar süredir deniyorsunuz canım.eşine söylemeden yap :)Kız aklıma girmeeeee çünkü uzun zamandır deniyoruz olmuyooohadi ben alıştım daa benimki umutlanıyo sonra hopp umutları kırılıyo :/ o yuzden bekleyeyım diyorum canım napiyim ya bak çok heyecanlandım şimdi
2 seneye yakın canım :) öyle olcak bu gidişle söylemeden yapıcam bakalımmmmNe kadar süredir deniyorsunuz canım.eşine söylemeden yap :)
Test yapsana belki hamilesin silikte olsa çıkar kiMerhaba kızlar normalde adetimin 25inde gelmesi gerekiyodu ayın 24ünde hani adet oldugunuz gün kahverengimsi bi akıntı mı desem ama çamaşırımda değildi sadece peçeteyle silerken farkettim daha sonra çamaşırım da lekelendi ben de hastalandım sandım ve ped taktım. İki gün ped taktım ama bir damla bile kan gelmedi. Bugün adetim 6gün gecikti be hala tık yok. Göğüs uçlarımı elliyorum acımıyor ama göğüslerm şişmiş hissedebiliyorum. Nedir bu anlayamadım kiii. İştahım bi açıldı bi açıldı var yaaa
Yapıcammm ama yarın eczaneler kapalı ya artık pazartesiye kaldı :)Test yapsana belki hamilesin silikte olsa çıkar ki
Yapıcammm ama yarın eczaneler kapalı ya artık pazartesiye kaldı :)
Olur canımm tabikiiiibizi haberdar edersın olur muu
Olur canımm tabikiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?