Hamile miyim anlayamadım kiiii

Prenseslyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
38
24
3
Merhaba kızlar normalde adetimin 25inde gelmesi gerekiyodu ayın 24ünde hani adet oldugunuz gün kahverengimsi bi akıntı mı desem ama çamaşırımda değildi sadece peçeteyle silerken farkettim daha sonra çamaşırım da lekelendi ben de hastalandım sandım ve ped taktım. İki gün ped taktım ama bir damla bile kan gelmedi. Bugün adetim 6gün gecikti be hala tık yok. Göğüs uçlarımı elliyorum acımıyor ama göğüslerm şişmiş hissedebiliyorum. Nedir bu anlayamadım kiii. İştahım bi açıldı bi açıldı var yaaa

Tamam o zamann test aldırayım benimkine :) of ya boşa umutlanmak ve onu da umutlandırmak istemiyorum ama bu mesajı yazarken bile yüzümde tebessüm oluştu :) Rabbim herkese nasip etsin

Tamam o zamann test aldırayım benimkine :) of ya boşa umutlanmak ve onu da umutlandırmak istemiyorum ama bu mesajı yazarken bile yüzümde tebessüm oluştu :) Rabbim herkese nasip etsin
Canım sonucu haber ver bende merak ettim bende bekliyorum ama daha adetime 4 gün var kahverengi akıntım olmadı ama sol kasığım çok ağrıyor ve şiş :)

Canım sonucu haber ver bende merak ettim bende bekliyorum ama daha adetime 4 gün var kahverengi akıntım olmadı ama sol kasığım çok ağrıyor ve şiş :)
Canım ben salı gunu yapıcam az daha bekleyeyım dedim şimdi söylesem umutlancak diye biraz daha beklemek istedim kesin sonuc için :) bakalımmmm inşallah hamişsindir canım hayırlısı ya sevindim senin adına da

Adetin 6 gün geçti ve salıya kadar bekleyrcekmisinnnnn :) ay ben dayanamam çoktan yapardımm.yap kız varsa çıkar zaten.benim arkadaşımın 6 gün geçmişti gel yapalım deidm eczaneye götürdüm zorla aldırdım test yaptı ve hamile çıktı.oda senin gibi korkuyodu :)) korkma koş bi test al ve yap.zaten rabbim nasip etmişse tutunmuştur sana

Kız aklıma girmeeeee çünkü uzun zamandır deniyoruz olmuyooo hadi ben alıştım daa benimki umutlanıyo sonra hopp umutları kırılıyo :/ o yuzden bekleyeyım diyorum canım napiyim ya bak çok heyecanlandım şimdi

Ne kadar süredir deniyorsunuz canım.eşine söylemeden yap :)

Test yapsana belki hamilesin silikte olsa çıkar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…