Hamile miyim anlayamadım kiiii

Bence kadin dogum uzmanina gorunun. Adet gecikmesinin hamilelik olmadan olmasi da normal bi durum degil. 15 gun iciniz icinizi yiyecek. En iyisi kontrole gitmek.

3gündür mide yanması, şişkinlik,kramplar, sağ ve sol göğsün altında ağrılardan uyuyamıordum. Bugün kndimi en iyi hissettgm gün ancak kabızlık devam ediyor. İyileşir miyim bilmiyorum dua ediyorum adet olayım diye, bir yandan da dediğin gibi jinekolog araştırıyorum.

bak dedıgın gıbı sayılı gun cabuk gectı ve suan adetıme 6 gün var ve ben dayanamayıp predıctor gebelık tetsı aldım negatıf cıktı ,normalde adet gecıkmesınden 6 güne kadar yapılması gerekıyomus ama ben gecıkmeden once yaptıgım ıcın cıkmadı heralde,aman ne sacma test canım adet gecıkse dırek kan tetsı yaptırcam zaten kosa kosa gebelık tetsı mı alcam sankı yumurtlama gunlerınde akıntım oldu ıyı degerlendırım o gunlerımı ıcımden bı seste hamılesın dıo ara ara karnımın alt bolgesne boyle kramp gıbı bıseyler gırıyor onun dısında sadece sol göğsüm curuk gıbı acıo dokununca baska bıseyım yok.. adetten 1 gün oncesını bekleyemezdım ıdrar testı ıcın oda negatıf cıktı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…