- 31 Ağustos 2015
- 534
- 302
- 23
- Konu Sahibi Prenseslyn
Canm senin 4 günün kalmış.benim 6 gün var fakat benim bi kaç önceden pembe lekelenmem olur hep.Henüz batması olmadı benim :) o kadar ilerlemedi heralde şuan 3.haftam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm senin 4 günün kalmış.benim 6 gün var fakat benim bi kaç önceden pembe lekelenmem olur hep.Henüz batması olmadı benim :) o kadar ilerlemedi heralde şuan 3.haftam :)
Herkese göre değişiyor buda olup olmadığını anlayamıyoruz kiCanm senin 4 günün kalmış.benim 6 gün var fakat benim bi kaç önceden pembe lekelenmem olur hep.
Bilemiycem olabilirde ama günün geçmiş idrar testi yapabilirsin.varsa çıkar canımArkadaşlar benimde 3 gün geçti ve sarı koyu renk yada açık kahverengi o tarz akintim oluyo bu ara antibiyotik kullandım acaba ondanmidir gecikme bi bilginiz varmi
Sağol canım yarın da bekliyim olmazsan yapcam ayy inş hamileyimdirBilemiycem olabilirde ama günün geçmiş idrar testi yapabilirsin.varsa çıkar canım
İnşallahh yaz burayada :) yarında geçsin yap bence en mantıklısıSağol canım yarın da bekliyim olmazsan yapcam ayy inş hamileyimdir
Olur yazarım canimİnşallahh yaz burayada :) yarında geçsin yap bence en mantıklısı
Ben bekliyorum biraz daha bakalım :)Ben de adet tarihimden bi gun once kahverengi lekelenme yasamistim. Ertesi gun test yaptim koyu bi sekilde cikti gayet.
Oncesinde gaz ve goguslerimde belirtiler oldu ama kan gelince dedim bisey yok heralde. Sonraki gun dayanamadim test yaptim icinden bisey zaten hamile.olduguna inaniyo ve cikti.
Insallah sizinde vardir bebisiniz.
Nobetci bulun yine yapin kesinlikle.cikar varsa
Ben hamileyim kesin bilmediğim için doğum kontrol kullanıyorum bugün son kez içicem bebeğe zararı yoktur heraldeBen bekliyorum biraz daha bakalım :)
Hiçbi fikrim yok canım inşallah yokturBen hamileyim kesin bilmediğim için doğum kontrol kullanıyorum bugün son kez içicem bebeğe zararı yoktur heralde
İnşallah yaHiçbi fikrim yok canım inşallah yoktur
Aa evet ama olsun sayılı gün çabuk geçerr![]()
Canım bekle adetine kadar adet günü olmazsan test yap benceKızlar çok açık kahverengi akıntım oldu çok az miktarda ve adet olmama daha 4 gün var kasık Ağrı'sından sonra şimdi bu ama çok açık rengi hamilemiyim
Bu akıntı sadece hamileliği düşündürdü yazışmalarıda okudum herkes öyle demiş :)Canım bekle adetine kadar adet günü olmazsan test yap bence
Benim aklımada o geldi hadi inşallah :)Bu akıntı sadece hamileliği düşündürdü yazışmalarıda okudum herkes öyle demiş :)
Pembeportakal hamile degilmisimOlur yazarım canim![]()
Can'ım bende antibiyotik içtim bebeğe zararımı oluyormuşPembeportakal hamile degilmisim
Bu sabah 5 gunden sonra hasta oldum
Hayirlisi olsun napiyim 1 kutu antibiyotik içtim bebeğim olsaydı dokunabilirdi ona hayirlisi boyleymis demek
Olur herhalde canım. benim adetim gecikti bu ay baya 5 gün gecikti hamile olabilirim sandım ama bu sabah adet olmusum. Ben 20 lik dis aldirdim ameliyatla onun icin antibiyotik kullandim muhtemelen adetini antibiyotik geciktirdi hamile kalmamisim yani.Can'ım bende antibiyotik içtim bebeğe zararımı oluyormuş