• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim anlayamadım kiiii

Arkadaşlar benimde 3 gün geçti ve sarı koyu renk yada açık kahverengi o tarz akintim oluyo bu ara antibiyotik kullandım acaba ondanmidir gecikme bi bilginiz varmi

Arkadaşlar benimde 3 gün geçti ve sarı koyu renk yada açık kahverengi o tarz akintim oluyo bu ara antibiyotik kullandım acaba ondanmidir gecikme bi bilginiz varmi
Bilemiycem olabilirde ama günün geçmiş idrar testi yapabilirsin.varsa çıkar canım

Ben de adet tarihimden bi gun once kahverengi lekelenme yasamistim. Ertesi gun test yaptim koyu bi sekilde cikti gayet.
Oncesinde gaz ve goguslerimde belirtiler oldu ama kan gelince dedim bisey yok heralde. Sonraki gun dayanamadim test yaptim icinden bisey zaten hamile.olduguna inaniyo ve cikti.
Insallah sizinde vardir bebisiniz.
Nobetci bulun yine yapin kesinlikle.cikar varsa

Ben de adet tarihimden bi gun once kahverengi lekelenme yasamistim. Ertesi gun test yaptim koyu bi sekilde cikti gayet.
Oncesinde gaz ve goguslerimde belirtiler oldu ama kan gelince dedim bisey yok heralde. Sonraki gun dayanamadim test yaptim icinden bisey zaten hamile.olduguna inaniyo ve cikti.
Insallah sizinde vardir bebisiniz.
Nobetci bulun yine yapin kesinlikle.cikar varsa
Ben bekliyorum biraz daha bakalım :)

Kızlar çok açık kahverengi akıntım oldu çok az miktarda ve adet olmama daha 4 gün var kasık Ağrı'sından sonra şimdi bu ama çok açık rengi hamilemiyim

Kızlar çok açık kahverengi akıntım oldu çok az miktarda ve adet olmama daha 4 gün var kasık Ağrı'sından sonra şimdi bu ama çok açık rengi hamilemiyim
Canım bekle adetine kadar adet günü olmazsan test yap bence

Can'ım bende antibiyotik içtim bebeğe zararımı oluyormuş
Olur herhalde canım. benim adetim gecikti bu ay baya 5 gün gecikti hamile olabilirim sandım ama bu sabah adet olmusum. Ben 20 lik dis aldirdim ameliyatla onun icin antibiyotik kullandim muhtemelen adetini antibiyotik geciktirdi hamile kalmamisim yani.

Back
X