Hamile miyim anlayan bakabilir mi

Misafirrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
2
0
1
31
Merhaba bir sorum olacak acaba yaşayan var mı. Adet olmam gereken günün 4 üncü günü şuan olmadım ayrıca geçen hafta yaptığım gebelik testi çantamdaydı test silik cizgi ile pozitif gibi bugün de sabah yaptım oda baya belirgin kan tahlili verdim 1.20 cikti akşam tekrar test aldım onda hala bir sonuç yok ne dusunuyorsunuz mavi li olan geçen hafta ki beyaz olan bugunki gerçekten kafam karıştı

Eklentiler

• IMG-20220324-WA0015.webp
    IMG-20220324-WA0015.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG-20220324-WA0014.webp
    IMG-20220324-WA0014.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 112
Pozitif çıkan test bozuk olabilir ya da kuruma çizgisi olabilir çünkü kanda kesin çıkardı. Regl olmazsanız 2 gün sonra tekrar kan verin bence.

Bende aynı durumdayım doktor pazartesi tekrar yaptır dedi kan tahlilini siz ne yaptınız son durum nedir

Merhaba bir sorum olacak acaba yaşayan var mı. Adet olmam gereken günün 4 üncü günü şuan olmadım ayrıca geçen hafta yaptığım gebelik testi çantamdaydı test silik cizgi ile pozitif gibi bugün de sabah yaptım oda baya belirgin kan tahlili verdim 1.20 cikti akşam tekrar test aldım onda hala bir sonuç yok ne dusunuyorsunuz mavi li olan geçen hafta ki beyaz olan bugunki gerçekten kafam karıştı
Son durum nedir

Back
X