hamile miyim arkadaşlar?

biliyorum cnm cok guzel bi duygu benim 6 yasında kızım var ama ona hamileyken hic anlamdım hamile oldugumu hiç kendimi boyle dinlememiştim bu sefer boyle oldu umarım dediğin gibi hamileyimmdir artık zamanıda geldi

son adetinden bu yana fazla zaman geçmemiş aslında. ama bence biraz daha bekle. allah korusun bir hastalığın falan da habercisi olabilir. durumunu sık sık kontrol et ne olur ne olmaz. on gün sonra falan yeniden test yap, erken yapılan testler yanıltıcı olabilir.
ama umarım hamilesindir canım hamileysen bu çok harika bir haber olur.

biliyorum cnm cok guzel bi duygu benim 6 yasında kızım var ama ona hamileyken hic anlamdım hamile oldugumu hiç kendimi boyle dinlememiştim bu sefer boyle oldu umarım dediğin gibi hamileyimmdir artık zamanıda geldi

allah bagışlasın bende 2 selelik evliyim benimde 1 yaşıda sudenim var eşin eve sana güzelbi müjde olur allah olmayan herkeze versin

allah bagışlasın bende 2 selelik evliyim benimde 1 yaşıda sudenim var eşin eve sana güzelbi müjde olur allah olmayan herkeze versin

allah bagslasın cnm allah olmayan herkeze versin artık bı gun daha beklicem umarım sevincli haber yakındır esim cok sasırcak ama genede kendimi cok kaptırmakta istemiyorum uzulmek hic istemiyorum 16 aydır esimın turkiyden norvece gelmesini bekliyoruz belki bu durum bize mutluluk getirir ihtiyacımmız olan uzun zaman sonra guzel bi haber gelir

yok cnm gecmedi ama benm bildim bileli aksmaz hatta genelde hep 2 gun erken gelir 15 gelmesi gerek hesaplamaya gore beklicem persembeye kadar gelmezse direk kana baktırcm cnm

ay yazdıgını okuyunca gözlerim doldu sen orda o orda ne kadar zor ah ah çeken bilir bende eşimle nişanlı iken gurdetlik yaşamıştım sonra kısa bi zamanda ewlendik

ay yazdıgını okuyunca gözlerim doldu sen orda o orda ne kadar zor ah ah çeken bilir bende eşimle nişanlı iken gurdetlik yaşamıştım sonra kısa bi zamanda ewlendik

cok zor be ben şimdi bıle aklıma geldikce bogazım dugumleniyo benim 2. evliliğim daha evliliğimizi yasayamadık 2 ayda bir gidip geliyorum oyle gorusuyoruz işte ama az kaldı gelcek işallah bekleyişler sona ercek işallah cnm

ay sen daha taze gelinse üzülme allah büyük bi bakmıssın eşin yanında birdaha türkiyeye dönmemek üzere bak benim dualarım kabul olurrrrr

2 türlü yorum yapacağım 5 aya yaklaşcak hala hamileleiğim. Hala adet günüm geldiğimde vücut kendini alıştırdığı için o hissi veriyor. Ben kendiminkini aşırı idrara çıkma ve sızım sızım sızlayan göğüslerle anlamıştım. Ama moralim bozulmasın diye kondurmadım. Erken gebelik testi adet olmam gereken gün çok silik olsa da pozitif çıktı.
Bir diğer ihtimal bilimsel yönü var mı bilmiyorum ama hem başıma geldi hem de çevreden çok duydum vücut kendini hamile kalmaya hazırlarken de böyle yapıyor. Bir kere ben de böyle oldum 2-3 kahverengi leke geldi ama hamiile değildim. ama ardından hemen hamile kaldım. O yüzden moralini yüksek tut.

sagol canımm moralımı yuksek tutmaya calısırım ama kahve rengı akıntı bende genelde hep adet gunumde olurdu hepte koyu olurdu benım ılk hamılelıgımde gogsumde cok fazla agrı olmazdı ama yaklasık 10 gundur var bıde farkettıgım bısey daha goguslerım agrıyo fakat daha cok batmma gıbı ve damarlarda sertlık var ama acıkcası ben hamıle oldugumu dusunmuyorum benım adetım heop 2 gun erken gelır yıllardır bu boyledır adet gunum ayın 15 bugun yarın gelır ben genede beklıcem tam gunum gecsın gelmese test yaptırcam bıde akıntılar fazlalastı tam hatırlayamıyorum ama adetten once akıntı olurmuydu hıc dıkkat etmmısım fakat esım hepo adet gunum yaklastıgında kurulkuk var derdı tek hatırladıgım bu cnm bana bı yorum yaparmısn ne dusunuyosun bu konuyla ılgılı

cnm bugun atesim 37.2 ve 37.5 e kadar cıktı adet olcam zaman dusermi bu normalmi atesimin bu sekil olması

kuzum atelşini ölçüp ölçüp durma belli olmaz öyle bunlar normal belirtiler eğer şüpheleniyorsan kan testi yaptır hemen çıkar pahalı bişeyde değil merakını giderirsin böle beklemekte ve kendini şartlandırmaktan daha iyi.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır formda dolaşıyor ve yazılanları, paylaşılanları okuyordum.. Bende 1 yıllık evliyim aşağı yukarı 6 aydır bebek istiyordur.. Bugün güzel haberi aldım :) Adetim 2 gün gecikti.. bu sabah aç karına test yaptım 2. çizgi silik çıktı.. daha önce de test yapmıştım 2. çizgi hiç görünmüyordu.. Çizgiyi görünce ağlamaya başladım...:) Sonra hemen öğlen doktora gittim.. Muaye etti ama henüz kese görünmüyor dedi.. Kan tahlili yapalım dedi.. Kan tahlili yaptık ve az önce sonuçlarımı öğrendim..Beta 299.. yani hamileyim... Değer biraz düşük dedi... normal gebelik mi dış gebelik mi olduğunu anlamamız için 2 gün sonra tekrarlamamı istedi değerin en az %60 artış göstermesi gerekiyormuş..
Bende hamilelik ile ilgili hiç bir belirti olmadı.. sadece 3 gündür ciddi şekilde dudaklarım kuruyor.. nemlendirici, ruj vs hiç bir şey fayda etmiyor.. bu gebelik belirtisi midir bilmiyorum ama bendeki tek farklılık bu :)

canım öncelikle hqamileliğin hayırlı olsunbence değerin normal benim ilk gebeliğimde adetim 4gün geçmişti ve değerim 76 çıkmıştı 2gün içinde 3oolere ulaşmıştı.o yüzden içini serin tut bebişin seninle.bide herkes hamileğinde ağır belirtiler yaşycak diye bi kanun yok bazıları çok rahat bi gebelik dönemi geçiriyor

Güzel dileklerin için teşekkürler.. Umarım herkes bu güzel haberi bir an önce alır.. çok keyifli bir durum.. henüz hiç birşey hissetmemiş olsam da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…