- 20 Aralık 2021
- 141
- 77
- 28
- 27
- Konu Sahibi dreampregnantsu
-
Yok mu hiç kimseMerhaba arkadaşlar bu ilk ay denememiz adetimin 2. Gün gecikmesi. Test yaptım c çizgisine yakın hayalet bir çizgi görüyorum düne kadar negatifti gerçi onları ışığa tutmamıştım. Yardımc olur musunuz lütfen sizce pozitif mi test mi bozukEki Görüntüle 2972852
Bugün kan testine gitsem mi diyorum duramadım yerimde hiçAdetin gecikmesi ile daha belli olmasi gerek pek görünmüyor gibi dilersen 2 gün sonra tekrarla rengi iyice belli oluyorsa geç döllenme olabilir
Teşekkür ederim youtubeda bi video izlemiştim testte aynı bu şekilde yakın çıkıyordu ondan ümitlendim herhaldeİkinci çizgi o kadar yakın olmaz arası az uzak olur canim o çizgi ne anlamadım bence yarın ilk idrar ile bi daha yap normal çek ışığa tutmadan bakalım hayırlısı
Adetim 2 gün gecikti ya aslındaAçıkçası belli olmuyor pek belli olmuyor canım. İlk ay olduğu için çok heyecanlı sın muhtemelenbiraz sakin olmaya çalış canım adetini bekle gecikirsen kan verirsin
Çok iyi anlıyorum seni canım. İlk denediğimiz Ay bende öyleydim. Ama unutmaki stres hamile değilsen döngünü bozuyor, hamileysen bebeği olumsuz etkiliyor. İnan ki burada çok okuyoruz ne zaman akışına bıraksa insan o zaman hamile kalıyorAdetim 2 gün gecikti ya aslındagerçekten daha çok başındasın falan diye düşünülebilir ama çok stresliyim
Bence sen dediğim gibi yap eğer belirginlesirse kan verBugün kan testine gitsem mi diyorum duramadım yerimde hiç
Umarım bir an önce hayırlı haberleri alır isteyen herkes ya gerçekten çok zor bi süreçmişÇok iyi anlıyorum seni canım. İlk denediğimiz Ay bende öyleydim. Ama unutmaki stres hamile değilsen döngünü bozuyor, hamileysen bebeği olumsuz etkiliyor. İnan ki burada çok okuyoruz ne zaman akışına bıraksa insan o zaman hamile kalıyor
Ya elimdeki son testi de bugün yaptım maalesef şuan en yakın eczane hastanenin yanıBence sen dediğim gibi yap eğer belirginlesirse kan ver
ne diyim bilemedim ki sonuç olur da negatif çıkar üzülürsün diye gitme dedim testte çizgi göremedm çünkü ama sen bilirsin adet gecikmesinin çok nedeni olabilir. Ben 20 li paket test almıştm 2 hamilelik geçirdim düşük oldu ama hala bitmedi :dYa elimdeki son testi de bugün yaptım maalesef şuan en yakın eczane hastanenin yanıoraya kadar gidersem kan vermeden gelemem diye istemiyorum gitmek çok umutsuzum
Bence test bozuk ikinci çizgi bu kadar birbirine yakın olamaz sen yarın sabah ilk idrarla testi yenileYa elimdeki son testi de bugün yaptım maalesef şuan en yakın eczane hastanenin yanıoraya kadar gidersem kan vermeden gelemem diye istemiyorum gitmek çok umutsuzum
Sanki 2.inci çizgi pek belli deilMerhaba arkadaşlar bu ilk ay denememiz adetimin 2. Gün gecikmesi. Test yaptım c çizgisine yakın hayalet bir çizgi görüyorum düne kadar negatifti gerçi onları ışığa tutmamıştım. Yardımc olur musunuz lütfen sizce pozitif mi test mi bozukEki Görüntüle 2972852
Var gibi benceReglim bir gün gecikti sizce var mı Eki Görüntüle 2977282
Bende de böyle çıktı bugün sen kan verdin mi?Var gibi bence
İki gün gecikmeyle regl oldum canımBende de böyle çıktı bugün sen kan verdin mi?
Çok üzüldümİki gün gecikmeyle regl oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?