Hamile miyim bakar mısınız

Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza, darısı biz bekleyenlere olsun

Bende aynı böyle çıkmışti hatta üç tane yaptım ikisi net begatif biri çok çok hayalet bı cizgiydi ben kuruma falan demiştim ama hamileymisim bebem şuan 4 aylik

Silik şekilde var gibi inşallah vardır herşey gönlünce olsun
Bende de bu şekilde oldu sabah direkt çıktı daha idrar dolmadan çizgiler geldi. Beta HCG baktırdım 0.42 çıktı yani yok gibi ama ikisi de bu şekilde oldu acaba erken olduğu için olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı. Umutlanmak istemiyorum adetim 7 gün geçti

Eklentiler

• IMG-20250917-WA0019.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 31
Bende de bu şekilde oldu sabah direkt çıktı daha idrar dolmadan çizgiler geldi. Beta HCG baktırdım 0.42 çıktı yani yok gibi ama ikisi de bu şekilde oldu acaba erken olduğu için olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı. Umutlanmak istemiyorum adetim 7 gün geçti

Merhaba fotoğrafların da bariz hamile cıkmıssın tabi yalancı pozitifte olabilir ama kan değerinde gebelik çok düşük çıkmıs özellikle reglden 7 gün sonrası için . Ama sen yine de istersen 1-2 gün içinde tekrardan kandan bi baktır. Bu sitede regli görüp hamile olan kadınlar okumuştum her şey olabiliyor cidden

Umarım vardır pazartesi tekrar test yapacağım evde tekrar silik bile çıksa kan vereceğim dua edin arkadaşlarım.

Çok net hamile. Bu da hamilelik değilse hiçbiri değildir bence. Kan testini haftaya tekrarlatmalısın

Kızlar sizce silik çizgi var mı?

Eklentiler

• ED795BD8-8C94-45AA-8717-397BE64DD1A0.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_9205.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…