- 26 Ekim 2025
- 12
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi ametist777
-
Pozitif duruyor ama içinde renklenme de olmuş test bozuk gibi de sanki bence tekrarla testi garanti olsunkızlar merhaba,
Bu sabah adetime 4-5 gün kala ilk idrarla test yaptım, bel ağrım ve göğüs hassasiyetim çok fazla olduğu için. 2 çizgi çıktı gibi ama yeni test alıcam çok kararsız kaldım sizde bir bakar mısınız
Nöbetçi eczaneden test aliyim dedim bende bi şüphelendim çok sağol canımPozitif duruyor ama içinde renklenme de olmuş test bozuk gibi de sanki bence tekrarla testi garanti olsun
Rica ederim canım testi tekrarladığında haber verNöbetçi eczaneden test aliyim dedim bende bi şüphelendim çok sağol canım
Kan verdim negatif görünüyor ama daha 5-6 gün var beklicem bakalımRica ederim canım testi tekrarladığında haber ver
Hangi marka test bazı testler yalancı pozitif veriyormuşTest kuruduktan sonraki görüntüsü bu şekilde
Markası Nino erken gebelik testi canımHangi marka test bazı testler yalancı pozitif veriyormuş
Kaç dk sonra yani?Test kuruduktan sonraki görüntüsü bu şekilde
O markayı hiç duymadımMarkası Nino erken gebelik testi canım
Nimo canım yanlış yazmışımO markayı hiç duymadım
10 dk sonra gibiKaç dk sonra yani?
Riskli kuruma izi de olabilir 10 dkya kadar çıkması lazım.. genelde İlk dakikalarda çıkıyor10 dk sonra gibi
İlk 2 dakika içerisinde çıktı zaten ilk fotoğrafı eklediğim gibi 2 çizgi görünüyordu 10 dk sonra son eklediğim gibi göründüRiskli kuruma izi de olabilir 10 dkya kadar çıkması lazım.. genelde İlk dakikalarda çıkıyor
Ben hamile olduğunu hissediyorumİlk 2 dakika içerisinde çıktı zaten ilk fotoğrafı eklediğim gibi 2 çizgi görünüyordu 10 dk sonra son eklediğim gibi göründü
Ay inşallaaahO markayı hiç duymadım
Onu da duymadım ama testte pozitif kanda negatif olması tuhaf testte çıkan kanda da çıkar aslında farklı bir marka ile dene bence predictor ya da awox alabilirsin ya da birkaç gün sonra tekrar kan vermelisin ama inşallah pozitifi görürsünNimo canım yanlış yazmışım
Ayvayı yemiş gibi duruyosunkızlar merhaba,
Bu sabah adetime 4-5 gün kala ilk idrarla test yaptım, bel ağrım ve göğüs hassasiyetim çok fazla olduğu için. 2 çizgi çıktı gibi ama yeni test alıcam çok kararsız kaldım sizde bir bakar mısınız
İnşallahh inşallaahhhOnu da duymadım ama testte pozitif kanda negatif olması tuhaf testte çıkan kanda da çıkar aslında farklı bir marka ile dene bence predictor ya da awox alabilirsin ya da birkaç gün sonra tekrar kan vermelisin ama inşallah pozitifi görürsün
Yani inşallah pozitiftirAyvayı yemiş gibi duruyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?