Gölge gibi gördüm ben de. Test markanız nedir ve kaçıncı dakika çektiniz görseliArkadaşlar merhaba reglime 4 gün var fotoda gözüküyor mu bilmiyorum ama çok silik bir çizgi çıktı. Yorumlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 3677118
Artimed marka. 2. Dakikada çıktı çizgiGölge gibi gördüm ben de. Test markanız nedir ve kaçıncı dakika çektiniz görseli
Teşekkür ederimÇok hafif bende gördüm. Adet gününde tekrarlayın testi
2. Dakikada çıkmışsa kuruma çizgisi değil bu iyi haber. Beklemek gerek artık yalancı pozitif değilse güzel haberlerinizi alırızArtimed marka. 2. Dakikada çıktı çizgi
Baska test ile tekrarlayın testi artimed yalancı pozitif veriyor örnek benArtimed marka. 2. Dakikada çıktı çizgi
Ay inşallah. Bir öncekinin kalbi atmadi. İnşallah sağ salim2. Dakikada çıkmışsa kuruma çizgisi değil bu iyi haber. Beklemek gerek artık yalancı pozitif değilse güzel haberlerinizi alırız
Hadi ya bu üzdü şimdi beniBaska test ile tekrarlayın testi artimed yalancı pozitif veriyor örnek ben
İnşallah çok teşekkür ederimVar gibi duruyor daha net sonuç için 4 gün daha bekleyin :)
Üzücü süreç. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, gönlünüze göre olsun her şey. Haber edin sonucu :)Ay inşallah. Bir öncekinin kalbi atmadi. İnşallah sağ salim
Cok teşekkür ederim. Netlesince mutlaka yazarımÜzücü süreç. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, gönlünüze göre olsun her şey. Haber edin sonucu :)
Bende az önce artimed normal gebelik testi yaptım. T çizgisinde 3.dk da silik çizgi çıktı sizde son durum nedirCok teşekkür ederim. Netlesince mutlaka yazarım
Ben bu sefer erken gebelik testi aldım yarın sabah test yapacağım. Pek guvenemedim bu marka yanlış sonuç veriyormuş çünkü. Üzüldüm açıkçasıBende az önce artimed normal gebelik testi yaptım. T çizgisinde 3.dk da silik çizgi çıktı sizde son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?