- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
- Konu Sahibi Moonlight 273839
-
3 günde belirtilerin belli olmayacağını biliyorsunuz da 4 günde gebelik testinde çıkmayacağını mı bilmiyorsunuz? 1 - 2 sürtünmeyle gebelik olsaydı çocuk da çocuk diye yırtınmazdık hiç birimiz.Ki 3 günde belli olmazki belirtiler
Bnmki 2. Gun belli olmustu hatrlion muOzaman 3günde belirti kesin olurdu
Hatırlıyorum pıtpıt sesler geliyordu karnından kalp atısı gibiBnmki 2. Gun belli olmustu hatrlion mu
Ama kızlar. Lütfen alay etmeyin, bakın kızcağız bize açık açık sizinle dalga geçiyorum diyo. Alay etmeyin, çok ayıpPardon da neden bizim insanlar hep boyle ya neden ciddi değilsiniz?
Aynı yolla ikinciye hamile kalmış arkadaş. Biz yanlış yapıyoruz bence.Daha az önce sana hayırlı olsun yazmamışmıydım ben???
Kak hadi evimize gidekHatırlıyorum pıtpıt sesler geliyordu karnından kalp atısı gibi
Konu sahibi karnını yoklasın simdi
En az onun kadar ciddiydim halbukiAma kızlar. Lütfen alay etmeyin, bakın kızcağız bize açık açık sizinle dalga geçiyorum diyo. Alay etmeyin, çok ayıp
Bacaklarım gitmeyorKak hadi evimize gidek
AnooooooowwwwEn az onun kadar ciddiydim halbuki
DimiAynı yolla ikinciye hamile kalmış arkadaş. Biz yanlış yapıyoruz bence.
Yani baksana bir iki değdir çek hoop hamilesin. Tayt üstünden de oluyordu, başka bir arkadaş da öyle denemişti.
Ooooo tayt deme litfenYani baksana bir iki değdir çek hoop hamilesin. Tayt üstünden de oluyordu, başka bir arkadaş da öyle denemişti.
Biliyorum. Ben de yazarken mahpusa düşmem umarım dediydim.Ooooo tayt deme litfenondan ban yiyen boldu
Sen ne diyorsun kızYani baksana bir iki değdir çek hoop hamilesin. Tayt üstünden de oluyordu, başka bir arkadaş da öyle denemişti.
Onu duymamıştım. Banlanmamak için kendi elinden mi diye sormuyorum.Sen ne diyorsun kızelinden hamile kalan duydum ben burada
Evet paltneri eline boşalmış o ada hamile olabilir miyim diye sormuştuOnu duymamıştım. Banlanmamak için kendi elinden mi diye sormuyorum.
Aboooovv parmak şişmeye başlayınca anlaşılır ancak o da.Evet paltneri eline boşalmış o ada hamile olabilir miyim diye sormuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?