- 18 Ocak 2023
- 297
- En iyi cevaplar
- 1
- 108
- 33
- 25
- Konu Sahibi yagmursonmz
-
Yani hemen neye göre kimyasal diyorsunuz ki? Değer gökten zembille 300/500 gelmez ya. Yavaş yavaş yükselir. 2 günde bir kan verip takip edinAdetten 3 gün önce beta 15 çıktı yükselme şansı var mı sizce kimyasal diye tedirginim biraz
Haklısınız evet ama daha önce iki kere düşük yaptım o yüzden korkuyorum hiç bu kadar düşük bir değer öğrenmemiştim o yüzden tedirgin oldumYani hemen neye göre kimyasal diyorsunuz ki? Değer gökten zembille 300/500 gelmez ya. Yavaş yavaş yükselir. 2 günde bir kan verip takip edin
Bu ay erkenden öğrendiniz demek ki. Bende 11.89la öğrendim reglime 3 gün kalaHaklısınız evet ama daha önce iki kere düşük yaptım o yüzden korkuyorum hiç bu kadar düşük bir değer öğrenmemiştim o yüzden tedirgin oldum
Şuan peki ne durumdasınızBu ay erkenden öğrendiniz demek ki. Bende 11.89la öğrendim reglime 3 gün kala
İyiyiz büyümeye çalışıyoruzŞuan peki ne durumdasınız
Çok sevindim sizin adınıza gerçekten bana da dua edinİyiyiz büyümeye çalışıyoruz4. Aya girdik
Stres olumsuz etkiliyor. Benimde plesenta aşağıdaymış bazen kanamam oluyor ana ne zaman stres yapsam artıyor. Stres yapmadım zaman sorun yok. O yüzden stres yapmayın iyi olacak sağlıkla kucağıma alacağım diyin. Şu an zaten çok küçük doktora gitmenize gerek yok. Ben regli gecikmemin 10. Gününde gittim kese görünmüştü. 3 kere kan verdim sadece baktım artış iyi daha vermedim de. Biraz akışına bırakmak lazım. Yoksa hamilelik boyu stres faktörü bitmiyor.Çok sevindim sizin adınıza gerçekten bana da dua edininsan kötü şeyler yaşayınca umutsuzluğa kapılıyor ister istemez ama hemcinslerin bu şekilde güzel haberler verince çok mutlu oluyorum Rabbim inşallah bana da nasip eder doktorumla görüştüm test şüpheli yazdı iki gün sonra tekrar test vermemi istedi yarın vereceğim bakalım
Evet işte ben de stres yapmak istemiyorum daha önceki düşlerimi de düşünmek istemiyorum ama insanoğlu işte ister istemez yapıyorsun ama dediğiniz gibi bakalım yarın da vereyim kan Rabbime kalmış gerisi düşüklerimden sonra o kadar piskolojim bozulmuştu ki çok yalnızdım yani Allah bana umreye gitmeyi nasip etti üç ay önce gittik orada kafamı boşalttım bayağıStres olumsuz etkiliyor. Benimde plesenta aşağıdaymış bazen kanamam oluyor ana ne zaman stres yapsam artıyor. Stres yapmadım zaman sorun yok. O yüzden stres yapmayın iyi olacak sağlıkla kucağıma alacağım diyin. Şu an zaten çok küçük doktora gitmenize gerek yok. Ben regli gecikmemin 10. Gününde gittim kese görünmüştü. 3 kere kan verdim sadece baktım artış iyi daha vermedim de. Biraz akışına bırakmak lazım. Yoksa hamilelik boyu stres faktörü bitmiyor.
Bir de dünden beri akıntım arttı sanki yapışkan gibi beyazStres olumsuz etkiliyor. Benimde plesenta aşağıdaymış bazen kanamam oluyor ana ne zaman stres yapsam artıyor. Stres yapmadım zaman sorun yok. O yüzden stres yapmayın iyi olacak sağlıkla kucağıma alacağım diyin. Şu an zaten çok küçük doktora gitmenize gerek yok. Ben regli gecikmemin 10. Gününde gittim kese görünmüştü. 3 kere kan verdim sadece baktım artış iyi daha vermedim de. Biraz akışına bırakmak lazım. Yoksa hamilelik boyu stres faktörü bitmiyor.
Beyaz akıntı normal bundna sonra hep olacak. Hamilelikten dolayı oluyorBir de dünden beri akıntım arttı sanki yapışkan gibi beyaz
Kimyasal da da oluyor mu acabaBeyaz akıntı normal bundna sonra hep olacak. Hamilelikten dolayı oluyor
Yahu unutun kimyasalı yok kimyasal aaKimyasal da da oluyor mu acaba
Yaa sizi de sıktım kusura bakmayım vallaYahu unutun kimyasalı yok kimyasal aa
Sıkmak değilde niye kendinizi kimyasala inandırdınız anlamadım. Unutun bunu. Sağlıkla gebelik geçireceğim 9 ay sonra kucağıma alacağım yavrumu diyin. Tadını çıkartın hamileliğinizin. Şu an zaten anlayamazsınız kimyasal mı değil mi. Kan vermeye devam edin 2 günde bir 2 hafta sonra da keseyi görürsünüz Allah’ın izniyleYaa sizi de sıktım kusura bakmayım valla
Ben 2.98 iken öğrendim simdi 10 haftalık gebe yim ama okadar korkuyorum ki bundan önce bebeğim ın kalbî durmuştu buda böyle olur dıe endişe den kendime zehir ediyorumHaklısınız evet ama daha önce iki kere düşük yaptım o yüzden korkuyorum hiç bu kadar düşük bir değer öğrenmemiştim o yüzden tedirgin oldum
Evet haklısınız yarın Sizde söylwrim sonucu çıkıncaSıkmak değilde niye kendinizi kimyasala inandırdınız anlamadım. Unutun bunu. Sağlıkla gebelik geçireceğim 9 ay sonra kucağıma alacağım yavrumu diyin. Tadını çıkartın hamileliğinizin. Şu an zaten anlayamazsınız kimyasal mı değil mi. Kan vermeye devam edin 2 günde bir 2 hafta sonra da keseyi görürsünüz Allah’ın izniyle
Adetinize kac gun varken bu değeri ögrendinizBen 2.98 iken öğrendim simdi 10 haftalık gebe yim ama okadar korkuyorum ki bundan önce bebeğim ın kalbî durmuştu buda böyle olur dıe endişe den kendime zehir ediyorum
3gun geçmişti öğrendimAdetinize kac gun varken bu değeri ögrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?