• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim değil miyim anlayamadım yardımcı olur musunuz

devecimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
4
0
1
48
Albi kaset test yaptım çok çok silik çıktı daha sonra artı Med erken gebelik testi belirgin silik çıktı ilk dakikadan ama bebe time kaset gebelik testi yaptım onda çok birşey belli değil sizce hangisine inanmalıyım adetim gecikti ara ara karnım ağrıyor ve şiş göğüslerim de de hassasiyet ağrı var. Elimde test kalmadı şuan sonra gidecem randevu aldım hastaneye de merak ediyorum ister istemez
IMG_20251216_102233.webp
IMG_20251216_130907.webp

Gebe gibi gözüküyorsunuz ama kesin sonuç kan testi. Sağlık ocağına direkt gitseydiniz öğleden sonra

Gebe gibi gözüküyorsunuz ama kesin sonuç kan testi. Sağlık ocağına direkt gitseydiniz öğleden sonra
Sağlık ocağı öğleden önce kan testi oluyor öğleden sonra almıyor o yüzden gidemedim yetişemedim hastane randevusu aldım da yinede içim içimi yiyor internet te gördüm testler güvenilmez yalancı pozitif çıkıyor diye de tabiki en doğrusu kan testi 16 gün geçti adet olamadım ben pcos hastasıyım ayetlerinde düzensiz oluyor çocuk istiyorum

Sağlık ocağı öğleden önce kan testi oluyor öğleden sonra almıyor o yüzden gidemedim yetişemedim hastane randevusu aldım da yinede içim içimi yiyor internet te gördüm testler güvenilmez yalancı pozitif çıkıyor diye de tabiki en doğrusu kan testi 16 gün geçti adet olamadım ben pcos hastasıyım ayetlerinde düzensiz oluyor çocuk istiyorum
Anladım canım acile git 🤭 ben ilk testimi acile yaptırmıştım. Şu donemde beta takibi yapılıyor zaten kadın doğumcunun da bir fikri olmuyor

Anladım canım acile git 🤭 ben ilk testimi acile yaptırmıştım. Şu donemde beta takibi yapılıyor zaten kadın doğumcunun da bir fikri olmuyor
Tamam canım bugün gidemeyebilirim bakalım gidebilirsem gideyim aslında korkuyorum negatif çıkarsa üzülüyorum 🥺

Back
X