Ayy canım ya o kadar kötüyüm ki eve nasıl geldigimi bilemedim sağol biraz umut verdin Allah razı olsun en kısa zamanda inş Rabbim hayırlı evlat versinallah böyle ruhsuz doktorlardan bizi korusun , nefret ediyorum negetif enerji veren drlardan , canım allahın izniyle hamilesin ilişkiye girme ağır kaldırma yavaş harekjet et ve günün geçtikten sonra dr git
hadi hayırlı olsun banada dua et olurmu
İnş çok umutlanmıştımInsallah hamilesindir
Bırakma kendini... Allah bilir herşeyi... Aptal doktorlara bakma sen... Benim ilk bebegimde oyle aptal bi doktora denk geldimki hic bebegimin kac haftalik oldugunu bilemedim... Tam ogrendim 9 haftalikmis ayni anda geri kaybettim... Hic heycanini yasayamadim... Anlamadimda... Bu sefer hicbise takmiyom... Hatta doktor kotu bise solese bile takmicam... Herseyi allah bilir... Sende doktora takilip kafani bulandirma sakin... Doktor o aptal saptal konusur iste...İnş çok umutlanmıştım
Yaşamadıklarını için anlamıyorlar ben uç sene beklemiş im bu haberi alabilmek için neler cekmisim ama umurlarındamı yaşayan anlar bu durumu ki Allah kimseye yasatmasin çok zorBırakma kendini... Allah bilir herşeyi... Aptal doktorlara bakma sen... Benim ilk bebegimde oyle aptal bi doktora denk geldimki hic bebegimin kac haftalik oldugunu bilemedim... Tam ogrendim 9 haftalikmis ayni anda geri kaybettim... Hic heycanini yasayamadim... Anlamadimda... Bu sefer hicbise takmiyom... Hatta doktor kotu bise solese bile takmicam... Herseyi allah bilir... Sende doktora takilip kafani bulandirma sakin... Doktor o aptal saptal konusur iste...
Aynen oyle... Insanlik duygusunu yitiriyor... Onun icin sadece is... Karsidaki insan streslimi dusuncelimi uzgunmu umutlumu ne hic umrumda degil... Yeminle bogasim geliyo... O kadar gicigimki anlatamam... Insan degil onlar...Yaşamadıklarını için anlamıyorlar ben uç sene beklemiş im bu haberi alabilmek için neler cekmisim ama umurlarındamı yaşayan anlar bu durumu ki Allah kimseye yasatmasin çok zor
Çok zor ya Allah yardım etsin bizim durumumuzdakileriAynen oyle... Insanlik duygusunu yitiriyor... Onun icin sadece is... Karsidaki insan streslimi dusuncelimi uzgunmu umutlumu ne hic umrumda degil... Yeminle bogasim geliyo... O kadar gicigimki anlatamam... Insan degil onlar...
Amin... Hickimsenin dedigiyle umutsuzluga kapilma... Kim ne derse desin umudunu kaybetme... Kulak asma kimseye... Bi doktora hicbirzaman guvenme... Buda aklinin kosesinde ayribiyerde dursun... Test edip onaylamis biri olarak tavsiyem bu sana...Çok zor ya Allah yardım etsin bizim durumumuzdakileri
Sağol Canım öğleden sonra aşılama yaptirdigim fakülteye gideyim en iyisi onlar ne dicek Sen peki ne kadar oldu ki duseli geçmiş olsun tez zamanda bidaha yasa ve sağlıklı bir şekilde kucağına al insAmin... Hickimsenin dedigiyle umutsuzluga kapilma... Kim ne derse desin umudunu kaybetme... Kulak asma kimseye... Bi doktora hicbirzaman guvenme... Buda aklinin kosesinde ayribiyerde dursun... Test edip onaylamis biri olarak tavsiyem bu sana...
bugün yine kan verdin mi peki o kaç çıktı değeri tek bir hcg ye hareket edilmez bebeği görmek için gittiysen zaten bu değerle imkansız görünmem 5binin altı aşağıdan bakmayla görünür 5binin üstü karından bakmayla görünür endişelenmeMerhaba Arkadaşlar
15 gün önce aşılama oldum cuma beta test yaptım 29 çıktı 12. Gün yanı bugün kadın doğum Dr gittim bana dediği su değerlerin biraz yükselmiş hamilesin diyemem erken adetine daha var yokda diyemem ama sen aşılama yapılan yere git onlar daha iyi bilir kullandığın ilaçlardan da beta yüksek çıkmış olabilir dedi oysaki ben sevinmiştim hamileyim diye sizce de değil miyim bunu yaşayan arkadaşlar yardım lütfen çok moralim bozuk
amin canimcim allah razi olsun... 29 eylulde hem 9 haftalik oldugunu hemde kalbinin durdugunu duydum ertesi gun aldilar zaten... Alismak cok zor oldu.. Disari bile cikmadim hic.. Ne zaman ciksam hep karsima hamileler cikiyodu... Cok morelim bozuldu ama kendimi toparladim teskin ettim simdi yine hamileyim allah kismet ederse... Istersen bi sure ara ara saglik ocagina gidip kan testi yaptir.. Bak bakalim articakmi...Sağol Canım öğleden sonra aşılama yaptirdigim fakülteye gideyim en iyisi onlar ne dicek Sen peki ne kadar oldu ki duseli geçmiş olsun tez zamanda bidaha yasa ve sağlıklı bir şekilde kucağına al ins
Yok Canım ben bebeği görmeye değil çünkü zaten aşılama olalı onbeş gün oldu hanı bana en azından desin gebelik başlangıcı dikkat et beta bakalım tekrar falan artmismi desin diye bekliyordumbugün yine kan verdin mi peki o kaç çıktı değeri tek bir hcg ye hareket edilmez bebeği görmek için gittiysen zaten bu değerle imkansız görünmem 5binin altı aşağıdan bakmayla görünür 5binin üstü karından bakmayla görünür endişelenme
anladım canım valla dediğim gibi sen yine hcg baktır hangi hastahaneye gittin bilmiyorum ama git danışmadan gebelik tahlili yaptırıcam de ona göre yönlendiriyorlarYok Canım ben bebeği görmeye değil çünkü zaten aşılama olalı onbeş gün oldu hanı bana en azından desin gebelik başlangıcı dikkat et beta bakalım tekrar falan artmismi desin diye bekliyordum
Geçmiş olsun Canım ya 12. Günü verdim bende işde 29.63 çıktı idrar tahlili dede ikinci çizgi silik de olsa çıktı adetime 4 gün var bende ikinciye kan almasını beklerken neler dedi ben dedikten sonra tekrar beta isdedi sinirlendim bende guvenim kalmadı o Dr tüp bebek merkezi ne gidicem öğleden sonra orada veririm artık isterlerse sende gonal f mi kullanmıştım asilamadaben 2.aşılmamda 12.gün kan verdim negatif çıktı akşamı adet oldum ve adetten 1 hafta 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 658.90 civarı bir değer çıkmıştı hcg ama sonra düşe düşe diğer adete sıfırlandı kimyasal gebelikmiş bazen kanda bile geç çıkabiliyor moralini bozma 2.kez kan ver bence ve eski tahlilinle karşılaştırılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?