nasil cok öceden öögrendin ki kiz :)Öncelikle bende belirtiler 6. Haftalıkken başladı .
ondan önceki bütün belirtilerim regl olcağom zamanda oluyordu .
Ben çok önceden ögrendim gebeliğimi test yapmasam kesin regl olcam derdim .
okdr regl ağrısı yaşadım ki
Bende regl olacakmisim gibi agri cektim cok sukur bebegim oldu insAllah saglikli bi sekilde ilerler sürecimiz ☺Öncelikle bende belirtiler 6. Haftalıkken başladı .
ondan önceki bütün belirtilerim regl olcağom zamanda oluyordu .
Ben çok önceden ögrendim gebeliğimi test yapmasam kesin regl olcam derdim .
okdr regl ağrısı yaşadım ki
Bendede pco var canim ama ben 1 sene boyunca kendim gebe kalamadim olmadi adetlerim cik duzensizdibacim daha yeni evlenmissin cok stress yapmaa rahat birakirsan kendini olur. yasin kac acaba? bende 1 senedir evliyimm 2 aydir denemedeyiz hala olmadi benimde bende ama pco sendromu var belki ondan diger ay ilacla baslicam.
benimde adetlerim cok düzenli hic aksatma olmuyor doktor düzenli olursa mutlaka olur dedi ama olmadi anlayamadim :) ne güzel tebrik ederim. bu kadinlarin cilesi bitmiyor bari bunlarda sorun yasamasaydikBendede pco var canim ama ben 1 sene boyunca kendim gebe kalamadim olmadi adetlerim cik duzensizdi
Ben tüp bebekle hamile kaldim canim cok sukur ama benim yumurtalarim kendi gelismiyordu adetin duzenliyse olur insAllah en kisa zamnda hakkinda hayirlisi olsun canim ☺benimde adetlerim cok düzenli hic aksatma olmuyor doktor düzenli olursa mutlaka olur dedi ama olmadi anlayamadim :) ne güzel tebrik ederim. bu kadinlarin cilesi bitmiyor bari bunlarda sorun yasamasaydik
8 gün önce.nasil cok öceden öögrendin ki kiz :)
İnşallah biz kavusmak için gün sayıyıruz artıkBende regl olacakmisim gibi agri cektim cok sukur bebegim oldu insAllah saglikli bi sekilde ilerler sürecimiz ☺
Amin canim insAllahİnşallah biz kavusmak için gün sayıyıruz artıkdarısı başınıza
İnan 20 haftalıktan sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun . Hele bi hissetmeye başka gerisi kolay ..Amin canim insAllahama daha cok var ki bizim kavuşmamiza ☺ Saglikli bir sekilde alirsin canim insAllah kucagina digumun ne zaman ☺
Herseyin hayirlisi olsun canim bekle tabi normal dogum en iyisi ☺ ben hayirlisyla bi kesemizi gorem sonrada kalp atisini insAllah icim rahatlicek ☺İnan 20 haftalıktan sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun . Hele bi hissetmeye başka gerisi kolay ..
Normal düşündüğüm için tam gün bilemiyoruz canım .
doktorum 25 ekim gününekadar gelmezse suni sancı vericem dedi .
bende 27 ekime kadar beklemeyi düşünüyorum herşey güzel giderse
adet tarihini soruyorsanız eğer 6 gün varnurkoc29 bat ne zaman canm
21 eylül başlangıç 26 eylül bitişEvet negatif. Enfeksiyon olabilir gebelikle aynı belirtiler. SAT ne zaman?
23 yaşındayım bu ay olmazsa zaten artık düşünmeyeceğim zamana bırakacağımbacim daha yeni evlenmissin cok stress yapmaa rahat birakirsan kendini olur. yasin kac acaba? bende 1 senedir evliyimm 2 aydir denemedeyiz hala olmadi benimde bende ama pco sendromu var belki ondan diger ay ilacla baslicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?