Zaten ikinci çizgi silik ilk defa yapıyorum testi tecrübesizlik ve tedirginliğim normal değil miYa valla dalga geçiyor olmalısın. Başlığı görünce ikinci çizgi silik falan sandım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ikinci çizgi silik ilk defa yapıyorum testi tecrübesizlik ve tedirginliğim normal değil miYa valla dalga geçiyor olmalısın. Başlığı görünce ikinci çizgi silik falan sandım.
İnşallah öyle olur teşekkürlerUltrasonda keseyi bile goreceksiniz buyuk ihtimal. Hayirli olsun![]()
Kese 1500 lü değerlerde vajinal olarak gözükür 3000 üstüne çıkınca karından da gözüküyor ben 5000 e yakınken gittiğimde karından görmüştüm direkÇok teşekkür ederiz darısı isteyen herkese inşallah acaba kese görünür mü ultrason da erken midir yoksa bu değerler
Çok teşekkür ederiz darısı isteyen herkese inşallah acaba kese görünür mü ultrason da erken midir yoksa
O zaman 1 hafta daha bekleyip gidiyim ya o kadar heyecanlıyım ki hemde korkuyorum ya yanlışsa ya farklı bişeyde diye çok değişik yaniKese 1500 lü değerlerde vajinal olarak gözükür 3000 üstüne çıkınca karından da gözüküyor ben 5000 e yakınken gittiğimde karından görmüştüm direk![]()
Öyle oluyor canım ama inşallah hiçbir sorun çıkmayacak keseyi görünce de acaba bebeği görecek miyiz kalbini duyacak mıyız diye düşüneceksin endişeler hiç bitmiyorÇok teşekkür ederiz darısı isteyen herkese inşallah acaba kese görünür mü ultrason da erken midir yoksa
O zaman 1 hafta daha bekleyip gidiyim ya o kadar heyecanlıyım ki hemde korkuyorum ya yanlışsa ya farklı bişeyde diye çok değişik yani
Öyleymiş valla :) umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur çöl teşekkür ederimÖyle oluyor canım ama inşallah hiçbir sorun çıkmayacak keseyi görünce de acaba bebeği görecek miyiz kalbini duyacak mıyız diye düşüneceksin endişeler hiç bitmiyor![]()
Tebrik ederim hamilesinnMerhaba kızlar hamile miyim acaba sizlerin de yorumlarını almak istiyorum emin olamıyorum şimdiden teşekkürler. (10 gün adet gecikmesiyle yaptım)
Tebrikler, ay keşke bende hamile olsam da, böyle konu açıp linçlensem
Teşekkür ederimTebrik ederim hamilesinn