- 23 Kasım 2016
- 52
- 13
- 88
- 35
- Konu Sahibi PrensesMira
-
Yok gecmedi 6 gun gecti doktor yumurtan var dedikten sonra.. 15 gun gecince adet olmazsam mi belli olur?Yumurtladiktan yaklasik 15 gün sonra adet oluruz. Doktor muayenesinin uzerinden 15 gun gecti mi?
Yaklasik olarak evet canim. 6gunde erken gebelik testi bile gostermez bebis varsa :)Yok gecmedi 6 gun gecti doktor yumurtan var dedikten sonra.. 15 gun gecince adet olmazsam mi belli olur?
Ama adetim gecti 6 gun acaba gec mi yumurtlama oldu ki insallah vardr bebis cok merak ediyorum:)Yaklasik olarak evet canim. 6gunde erken gebelik testi bile gostermez bebis varsa :)
Ama adetim gecti 6 gun acaba gec mi yumurtlama oldu ki insallah vardr bebis cok merak ediyorum:)
Insallah beklemek zor bir an once belli etse kendini adet olmadkcada umut hala var ama bazende adet olckmsm gibi oluyo snra bakyorm beyaz akntı var buda belirti mi acabaEvet geç yumurtlamissin canim doktora gittiğin gunleri iyi degerlendirseydin. İnsallah hayirlisiyla gelsin bebisin :)
Insallah beklemek zor bir an once belli etse kendini adet olmadkcada umut hala var ama bazende adet olckmsm gibi oluyo snra bakyorm beyaz akntı var buda belirti mi acaba
Evet canım ayni adet olacakmis gibi siddetli sanci olmustu bende. Akintiyi hatirlamiyorum
Cok saol arkadasm cwp verdgn vakit ayrdgn icin :) peki kan testi yaptrsam smdi ckar mi
Bnde oyle dusunmustum cnm hayal krklgi yadamak istemiyorm biraz daha beklemek en iyisi galiba
İnsallah hayırlı haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?