- 29 Aralık 2024
- 336
- 116
- 18
- 35
- Konu Sahibi ezgi150224
-
Öyle tabiki şimdi aldim negatif yineHerşeyin hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah
Benim aslinda adetle ayni gogsum ağrıyor karnim agriyor bnce bnde yok 6 gun prodictor ile yaptim cikmadiSenin belirtilerin neler
Ben de bugün yenıden yaptım erken gebelık testınde çıkmadıBenim aslinda adetle ayni gogsum ağrıyor karnim agriyor bnce bnde yok 6 gun prodictor ile yaptim cikmadi
Benim böyle cikti 5 gun sonra net belli olur artikBen de bugün yenıden yaptım erken gebelık testınde çıkmadı
Resimlerde pek bellirli olmuyorBenim böyle cikti 5 gun sonra net belli olur artik
Test bozuk tekrarlayın ya da kan verin en garantisi oReglm 10 gün geçti kan hala vermedim beklemek istedim dırek bu şekılde çıktı beyaz çizgi ne alaka başına böyle bişi gelmiş olam var mı
Niye 10 gündür idrar testleri ile uğraşıyorsunuz ki gidip kan verin niye bu kadar strese girip kafanı yoruyorsunReglm 10 gün geçti kan hala vermedim beklemek istedim dırek bu şekılde çıktı beyaz çizgi ne alaka başına böyle bişi gelmiş olam var mı
5 gün geçtıgınde kan verdim 0.6 çıktı o gün de lekelenme oldu ama devamı gelemdı regl olucak dıye bekledım ama olmadım henüz sağlık ocağında adet sökücü verdı bende bı ihtimal belki geç dollenme olmuştur dıye bekliyorumNiye 10 gündür idrar testleri ile uğraşıyorsunuz ki gidip kan verin niye bu kadar strese girip kafanı yoruyorsun
Bu kaset testler şimdi yapıldıysa gebelik olma ihtimali çok yüksek bariz çizgi çıkmış ikisinde de siz artık kan verin bu çizgiye var olan çıkar zatenŞimdiki testım
Evet ustekı rakı alltakı yenıBu kaset testler şimdi yapıldıysa gebelik olma ihtimali çok yüksek bariz çizgi çıkmış ikisinde de siz artık kan verin bu çizgiye var olan çıkar zaten
Ama 24 ünde vardım 0.6 çıktı kan daBu kaset testler şimdi yapıldıysa gebelik olma ihtimali çok yüksek bariz çizgi çıkmış ikisinde de siz artık kan verin bu çizgiye var olan çıkar zaten
24 ünde yükselmemiştir şimdi yükseliyordur belki çünkü baya belirginler yani bence sen yine yarın ver biAma 24 ünde vardım 0.6 çıktı kan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?