merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ama sitenın yabancısı değilim uzun zamandır takip ediyorum.sizden bı konuda yardım ıstıyorum henuz 2.5 aylık evliyim regl gunume daha 1 hafta var ama göğüslerim felaket ötesi acıyor reg gunum yaklaşmadan oncede çok acıyordu el değdiremıyorum resmen.iki gun önce test yaptım negatif çıktı.avuç içlerim yanıyor ve iştahım acayip açıldı.hamile mıyım ki acaba?
kızlar adetim 3 gün geçti test yaptım evde pozitif çıktı ayyy hamile miyim ben şimdi içimde bişey mi var ayyyy
Arkadaslar merhaba,
daha once rahım duvarı kalınlasması,kansızlık...vs bır suru hastalıkla savastım.tam hersey bıttı dedım. Esımın sperm sayısı dusuk cıktı.sadece tup bebek dedı doktor ama daha sonra proxceed dıye bır ılac verdı 3 ay deneyın olmazsa tuo bebek dedı. bır ay kullandı esım ,hıc umudum kalmamıstı 2 senedır ha sımdı hamıle kalıcam yok sımdı ddıyene kadr hep husranla sonuclandı.::::((
Bu ay farkettımkı adetım gectı,hıc bıryerım agrımadı bu ay sonumda.sıvılcelerım cıkmadı.. bırden umutlandım 3 gun gecınce eczaneden test aldım,negatıf cıktı.ma 5 gun oldu hala adet olmadım.son bır haftadır goguslerım cok agrıyor,rahmım de ara ara batmalar var. sızce hamıle olma ıhtımalım varmı? kan testıne gıtmekten yoruldum artık.Eşimde cok kotu oluyor her sonucu negatıf aldıgımızdasızce ne yapayım kızlar ? eczane testı 3 gunde cıkarmı? Rabbım cok ıstıyorum nolur bana ve tum ısteyenlere sen cocuk ver yarabbım
hastanede ıdraar testı yaptırdım maalesef hamile değilim.ve işin tuhaf yanı şu ki hamile olmadığımı öğrendiğimde tüm dertlerim sona erdi ay bu psikoloji ne tuhaf seymış.test yaptırana kadar tum hamilelik belirtileri vardı resmen tes yaptırıp sonuç negatif çıkanca tüm belirtiler kayboldu bu nasıl iştir ya
Lutfen hamılelıgı yasamıs tecrubelı arkadaslar cevap yazsın,eczane testının guvenırlıgı nekadr? bıraz daha mı beklesem?
rabbim yardımcın olsun zor beklemek bilirim ama beklicez başka çaresi yok . geç döllenme olduysa 3 günde çıkmamış olabilir ama genelde 3 geçince çıkıyo bazıları gününden öncebile öğreniyo . işallah geç döllenme olmuştur . gebelik belirtilerin var işallah bebişin seninledir
ınsallh canım ,sagolasın
Bundan once kac defa heveslendım ve hevesım kursagımda kaldı bılemezsın,bu sefer kendımı en kotuye hazırladım.Dıger arkadaslarda yorum yaparsa sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?