hamile miyim ki acaba

slm kızlar evet göğüslerim felaket acıyordu şişti kocaman oldular meneposlu kadın gibi yanıyordum adetime 3 gun vardı eşime ben daha önce böle olmadım dedım oda bı heveslenmiş eczaneden test almıs gelmiş testte çıkmaz adetım geçmeden dedım dinletemedım evde test yaptım tabıkı negatıf.sonra hadı hastaneye gıdelım dedı adetıme tam 4 gun vardı bi devlet hastanesınde kan testı yaptırdım negatıf çıktı gebelik yoktu yanı.ben çok şaşırdım o zman bu belırtıler ne dedım kendı kendıme ben kesın kötu bı hastalıga yakalandım yanı hamıle değilsem o zamn bu neyın nesı?cunku kanda hemen çıkaar diyolardı ya.neyse adet gunumu bekledım bekledım 3 ekimde olmam gerekıyordu 3 ekim oldu tık yok 4 ekim oldu tık yok,şimdi hastanede kan testınde negatıf cıktı ya bende tum umutlarımı yıtırdım.annemın yogun baskıları ıle eczaneden test aldım ve çok net 2 çizgi çıktı.bence adet gununuz geçmeden hiç bi teste guvenmeyın.ınsan cok buyuk hatalar yapabılıyo mesela madem kı hamıle degılım dedım kan testınde hep ben kesın sonuc çıkar dıye bılıyodum göğüslerimin acısı ve ateş basmalarım için ilaç bile içtim ama rabiim korudu işte.allah dileyen isteyen herkese versın

haklısın canım bat beklemek lazım. inanamıyorum çok şaşırdım ve kendim için iyice ümitlendim belki hamişimdir işallah . hayırlı olsun canım senin için tam bi süpriz olmuş

knya hamile misin sen imza alanında gördüm :) eğer öyleyse çok sevinirim

canım kanda baktırmrdım ama buğün ve dün test yaptım silik çizgi çıktı buğünkü birazdaha silik çıktı biraz endişelendim ,bıraz acelemi ettim sence , yarın kanda baktırırım hayırlısı ama hamileyim galuba çünkü lekelenmemde oldu canım. habar vercektim canım ben sana unutmamıştım. gebelik nasıl gidiyo , alıştınmı meleğine.beni düşündüğün için teşekkürler .kolay gebelik yaşarsın işallah,rabbim korusun meleğini .

teşekkür ederim allahım isteyen herkese versin.hayattakı en buyuk mutlulukmus gerçekten.içimde varoldugunu bılmek bile yetiyo bazen.daha şimdiden onun için endişelenıyorum.çok şükür mıde bulantılarım yok fakat sankı yıllardır uyumamış gibiyim.benım lekelenmem olmamıştı ama sanırım sende kı yerleşme kanaması.bence hamilesindir içime öle doğuyo:) adet günün geçtimi peki

bide sen onu kucağına al ozaman gerçek mutluluğu tadarsın. ben 19 yaşında anne oldum . hiç daha önceden bi bebeğe elbise dahi giydirmedim ama oğlumu kucağıma verdikleri zaman sanki 5 çocuk annesiydim inan okadar güzel baktım annelik iç güdüsü işte . benim adetlerim düzensiz canım ama kısa düngülerim hiç olmadı . 30- 40 arası görüyorum en kısasına göre bile daha 2 günüm var. silik çızgide pozitif diyolar umutlandım işte . buğümkü biraz daha koyu olması lazımdı ama yine silik işallah düşük falan olmazda varsın olmasın . düşük çok yıpratıyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…