hamile miyim ki :)

Bugün gittim doktora mantardan olabilir yada erken adet olabilir dedi. Ama adet gibi de değil kanamamsı gibi devam ediyor açık renk
bak ben mantar diye gittim vajinal muayene etti halbuki o sırada zaten benim değerlerim yükselmeye başlamış sonradan farkettim ben. Doktor gebelik yok dedi bana asıl doktorsa bunlar. Fitil falan verdi 3 4 gün sonra yerleşme başladı bi kaç gün sürdü açık pembe şeklinde test yaptım poztif kan testi 388 çıktı. Mantarmış diyip bırakma kan testi yaptır.

Kızlar ben dün test yaptım iki cizgude silinik çıktı sonra yeni test aldım onu da yaptım hafif böyle kaldirdigimdada ikincisi gözüküyordu eczaneye gösterdim ilk kız ilise silinik çıkmis dedi yeni den dene dedi eve geldiğimde adet oldum 4 gün gecikti dün oldum ve bir hafta hep ağrı çektim bilemedim bebis istiyorum

Tatlım bende hevesleniyorum sonra hevesim kursağımda kalıyor daha adete 6 gün var. Bana da yerleşme gibi geliyor da beklicem günü

Puff arkadaşımla geçen ay konuştum bebek falan istiyormusun falan yok dedi dün resim atmış karnı büyümüş yazdım kiz nasıl oldu falan hani istemiyordun üstüne oldum 2 ay dedi grip oldum gitim doktora kann tahlili istedi dedi orada 6 aylık olduğunu öğrenmiş hiç dedim anlamdimi Mide bulantısı falan olmadı mı dedim hayır dedi

hehe ALLAH hayırla kucağına almayı nasip etsin :) o da değişikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…