Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınız daha gecikme olmadı ama iste bu beklemek insanı strese sokuyorben göremedim maalesef ama regl gecikmesi olmamış daha bekleyin
çok iyi anlıyorumEvet haklısınız daha gecikme olmadı ama iste bu beklemek insanı strese sokuyor![]()
Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah tum bekleyenlereçok iyi anlıyorumama negatif görmektense regl gecikmesini beklemek daha az hayal kırıklığı yaratıyor
![]()
Ben gördüm canım benimkide bu şekildeydi 4 gün kala adete 2 gün daha bekleyip kaset yaptım kasette bu şekilde bugün ki testim adetim daha gecikmedi bu arada 1 gün varBakin cok cok silik sanki yaaa![]()
Ay sende resmen görünüyor flu bir sekilde ama gördüm yaniBak bu şekil
Evet canım verdim yarın çıkacak bakalım hayırlısıAy sende resmen görünüyor flu bir sekilde ama gördüm yanikan testi yaptıracak mısın
![]()
Bir de baksana burada daha net görünüyor gibi ya da ben öyle görüyorumBen gördüm canım benimkide bu şekildeydi 4 gün kala adete 2 gün daha bekleyip kaset yaptım kasette bu şekilde bugün ki testim adetim daha gecikmedi bu arada 1 gün var
Ben daha bugün yaptım daha var regl olmama gecikme falan olmadı ama kasıklarım falan sanciyor afedersin alt kismim da agri var ondan dolayı dedim bir test yapayım esimde ben de silik cizgi gorduk ama tabi emin olamıyoruz en iyisi regl gecikmesi olursa gidip kan vermekEvet canım verdim yarın çıkacak bakalım hayırlısı
Sen ne yaptın tekrara test yaptınmı
Sabah ilk idrarla kaset test yaparsan varsa çıkabilir canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahBen daha bugün yaptım daha var regl olmama gecikme falan olmadı ama kasıklarım falan sanciyor afedersin alt kismim da agri var ondan dolayı dedim bir test yapayım esimde ben de silik cizgi gorduk ama tabi emin olamıyoruz en iyisi regl gecikmesi olursa gidip kan vermek![]()
Canım kan değerim negatife çıktı 0.200Ben daha bugün yaptım daha var regl olmama gecikme falan olmadı ama kasıklarım falan sanciyor afedersin alt kismim da agri var ondan dolayı dedim bir test yapayım esimde ben de silik cizgi gorduk ama tabi emin olamıyoruz en iyisi regl gecikmesi olursa gidip kan vermek![]()
Olsun canım zamanı geldiğinde olur Allahın izniyle hic sıkma canınıCanım kan değerim negatife çıktı 0.200