• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlar lütfen yardımcı olur musunuz Tecrübeliler🥰

esragk34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
19
5
1
32
Kızlar reglime daha 3 gun var ama biz yine de test yaptık ve sonuc bu şekilde yani ben cok silik olsa sa bir çizgi görüyorum kafayı mı yedim lütfen yardımcı olur musunuz🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_5689.webp
    IMG_5689.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_5690.webp
    IMG_5690.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 135
Ben gördüm canım benimkide bu şekildeydi 4 gün kala adete 2 gün daha bekleyip kaset yaptım kasette bu şekilde bugün ki testim adetim daha gecikmedi bu arada 1 gün var
Bir de baksana burada daha net görünüyor gibi ya da ben öyle görüyorum 🤣

Eklentiler

• IMG_5695.webp
    IMG_5695.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 195
Evet canım verdim yarın çıkacak bakalım hayırlısı
Sen ne yaptın tekrara test yaptınmı
Ben daha bugün yaptım daha var regl olmama gecikme falan olmadı ama kasıklarım falan sanciyor afedersin alt kismim da agri var ondan dolayı dedim bir test yapayım esimde ben de silik cizgi gorduk ama tabi emin olamıyoruz en iyisi regl gecikmesi olursa gidip kan vermek 🥲

Ben daha bugün yaptım daha var regl olmama gecikme falan olmadı ama kasıklarım falan sanciyor afedersin alt kismim da agri var ondan dolayı dedim bir test yapayım esimde ben de silik cizgi gorduk ama tabi emin olamıyoruz en iyisi regl gecikmesi olursa gidip kan vermek 🥲
Sabah ilk idrarla kaset test yaparsan varsa çıkabilir canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah🥰

Canım kan değerim negatife çıktı 0.200

Back
X