Hamile miyim? Kızlar

yenianneaday

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
74
34
3
26
Kızlar ayın 22 iş yumurtlama günümdü adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım ve böyle çıktı sizce durumlar ne acil bakalım ne olur

Eklentiler

• IMG_6264.webp
    IMG_6264.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 141
Bu testlere güven olmaz. Ben 12 gün gecikmeyle test yaptım. İki koyu çizgi görüp kan vermeye gittim, negatif çıktı 🤷🏻‍♀️
Evet doğru ama ilk defa normal gebelik testinde silik çizgi oluyor hani onun öncesinde erken gebelik testinde silik çizgi görüp negatif’i görmüştüm ama bakalım şimdi yarın belki özele gidip test yaptırırım kan için

Evet hamile çıktım rabbime şükürler olsun ilk öğrendiğim gün 44 ile öğrendim dün 1064 öpmüştü betam rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
Gözünüz aydın Rabbim tamamını erdirsin. Sizin adınıza çok sevindim. Benimde 6 gün gecikti 4.Gün yaptığım erken gebelik testi, negatif çıktı kan tahlili yaptırsam mı kararsız kaldım :(

Merhabalar çok sevındim adınıza sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun ❤️hangi marka testi
Markayı hatırlamıyorum ama galiba aslında sürekli o yanlış çıkan marka olması lazım ama şöyle ben hem normal kaset test yaptırdım hem de erken gebelik testi ikisini silik çıkınca doktora gittim

Gözünüz aydın Rabbim tamamını erdirsin. Sizin adınıza çok sevindim. Benimde 6 gün gecikti 4.Gün yaptığım erken gebelik testi, negatif çıktı kan tahlili yaptırsam mı kararsız kaldım :(
Kendinden şüpheleniyorsan kesinlikle git çünkü bazen çok yeni olduğu için testi gözükmüyor en doğru sonuç çıkan testi

Şüphem sadece 1 hafta geçmesine rağmen adet olmamam ve karnım da inanılmaz bir şişlik olması göğüslerimde dahil. Eğer ki değilsem diye korkumdan gidemiyorum 🥲

Şüphem sadece 1 hafta geçmesine rağmen adet olmamam ve karnım da inanılmaz bir şişlik olması göğüslerimde dahil. Eğer ki değilsem diye korkumdan gidemiyorum 🥲
Canımm kardeşim bence git bak hergün onun stresi ile yaşayacağına öğrenmen en güzeli birde şöyle düşün varsa bütün stresin azalır ve ona göre beslenmeye başlarsın ❤️❤️❤️

Back
X