hamile miyim,korkuyorum,yardm edin...

denn10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
28
0
36
Ankara
Merhaba bayanlar utanarak yazıyorum aslında bunları,benim çok büyük bir derdim var... 31ocakta nişanlımla ilişkiye girdik korunmadan içime boşalmadı ama kendini biraz geç çekti yani içime biraz geldi sanırım... Ve ben bu olaydan 14-15saat sonra norlevo içtim... 30günde bir adet oluyorum geçen ay 24-30arası oldum yani ilişkiye girdigimizde adetim biteli 1gün olmuştu.hesaplarıma göre sanırım yumurtlama günüm 9-10şubat,yani uzak bi gün aslında yumurtlamama... 4-yada5 şubatta sanırım kanamam oldu ama normal adet kanaması gibi yoğundu 4gün falan sürdü.bu ay normalde 23 şubatta olmam gerekiyordu 3 gün geciktim yani.ve normalde adet öncesi gögüslerimde şişme agrı olmaz ama suan dokunamıyorum bile o kadar acıyolar ki.ve kasıklarımda da kasılmalar agrılar oluyor.ve yarın test yapsam sonuc alabilir miyim.aslında hamile kalmam zor gözüküyor ama belirtiler beni çok korkuttu özellikle gögüslerim üstüna yaatamıyorum falan cok kötüler.. yardımlarnızı beklıyorum sımdıden tesekkurler...

İlacın etkisi bence...Kolay bi hap değil dengesizlik yapar adetinde ve belirtilerinde

Sen hem hap kullanmışsın ardından hastalanmışsın eğer o çocuk rahmine tutabilmişse doğsun zaten :) ilişkinin üstünden 1 aydan fazla geçtiğine göre test alsan sonuç verir herhalde ama bence stresten rötar yapmışsın

arkadaşım kimse burda doğru cevap veremez ki sen en iyisi testini yap sonuca göre cevap ara. gögüs ağrısı bende de herzaman olmaz bazen ağrır bazen hiç ağrımaz hem hapıda kullanmışsın bence rahat ol takma testini yap için rahat olması adına

cevabın için teşekkür ederim.ilaç herkeste ara kanama yapıyomus ya ve yüzde yüz korumadıgı için korktum ben.. tabi benimki lekelenme degildi tam hastalanmaydı yani yogundu baya..ama yine de yarın test yapıcam yoksa bu stresten kurtulamam...tekrar tşkk.

tesekkür ederim canım,evet sabah test yapıcam kesin

uzak bir ihtimal hamileliğin ama kan tahlilinde net sonuç çıkar.idrar için erken daha..

merak etme hamile değilsin =) stresten kaynaklı gecikme yaşıyorsun. Hamile kalmak öyle sanıldığı gibi kolay değil..

merak etme hamile değilsin =) stresten kaynaklı gecikme yaşıyorsun. Hamile kalmak öyle sanıldığı gibi kolay değil..

haklısın canım ama hiç de belli olmuyor ki.. onca kadın var yıllarca hamile kalamıyor ama kimisi de var ki sürtünmeyle falan hamile kalıyo.. o yüzden imkansız diyemiyosun Allahın takdiri çünkü ne olacagı hiç belli olmuyor..

tabi Allah'ın bileceği şey ama hem hap kullanmışsın hem adet olmuşsun hemde yumurtlama döneminde birliktelik yaşamamişsin imkansız diyebilirim. yüzde yüz hamile kalamazsın diyemem ama çoook çok az bir ihtimal =P o da senin şansına artık. nişanlınla birlikte olmuşsun eğer hamile kalırsan hemen evlenirsiniz :=) ama değilsin merak etme tecrübelerime dayanarak söylüyorum

niye utanıyorsun kuzum :) eger norlevoyu ılıskın sonrakı ılk 48 saat ıcınde kullandıysan no problem .. pekı norlevoyu ıctıkten sonra ara kanama oldu mu ?

içimi rahatlattın :)))) peki test yapmalı mıyım yarın şimdi yapmamalı mıyım.içim rahat etmesi açısından.yarın 4 gün gecikmiş olucak adetimm..

git yap canım için rahatlasın ama yooook bişii göreceksin :)

niye utanıyorsun kuzum :) eger norlevoyu ılıskın sonrakı ılk 48 saat ıcınde kullandıysan no problem .. pekı norlevoyu ıctıkten sonra ara kanama oldu mu ?

evet oldu içtigimde adetim yeni bitmişti.bir hafta sonra kanamam oldu ama 4gün sürdü yogundu noormal adet kanaması gibi.. arastırdım şimdi bazı kişilerde norlevonun yaptıgı kanama adet tarihi oluyormus artık.. benim de öyledr inş...

cok gusel bı cevaptı ben sonunu begendım ama

oldugun kanama döllenme ıcın hazırlanan rahım yatagının kanama ıle dısarı atılmasından kaynaklanıyor onun ıcın hamıle kalman ımkansız helede kanama olmussun ki:) no baby no stres kusumm .. hberın olsun ayda 1 kereden fazla ıcılmıyo norlevoo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…