o zaman 3 gün sonra testi yinele o zaman gebe isen daha net bir sonuç almış olursun
peki gebe isen ne yapmayı düşünüyorsun?merak ettim açıkcası:44:
peki evlenmeyi ne zaman düşünüyordunuz
hımmm peki neden bu kadar gözü kapalı davrandın canım
en azından korunmalı ilişki yaşasaydın,şimdi bütün bu stresli ruh halini yaşamamış olurdun.neyse cnm olan olmuş
dilerim gebe değilsindir...
bu kadar stres yaparsan tabıkı gecıkır adetın bence stres yapma ailen nereden ogrenecek gebelık testı yaptırdıgını ki ben nişanlı bile degıldım bi ilişkim bile yoktu salak doktor benden gebelık testı istedi bakireyım dedııgım halde yanı bende yaptrdım aılenın bişi diek halı yok bence nasıl ogrencek kı hem ne alaka . git yaptır bebek bı aylık oldugundada aldırmayı mı dusuneceksın o zaman daha cok dusunmen gerekecek aılene ne dıceksın kurtaj olmaya karar verdın dıyelım . bence varsa oyle bir sey daha fazla buyumden gıt baktır ki arkadaslar tum tecrubelerınden faydalanman ıcın bılgılendırmıslerr buyuk bı ıhtımal bencede yok emın olmak ıcın git test yaptır bir an önce ayrıca illa sıgortadan yararlanman gerekmıyor ucretlı yaptır özel bır klınıkte :) boylelıkle kımsecıkler duymaz
denncim reglden 1 gün sonra gebe kalınmayacak diye bir şey yok elbette kalınır ama yüzde olarak düşük bir ihtimal bu.umarım sen yüzdesi düşük kısımdasındır.eminim yaşında gençtir bu tarz bir şeyle yüzyüze gelmeni istemem şahsen.bu agır bir yük canım
ya saglık ocagına gıdınce ailene haber veriyolar sanıyorum ben:/ çünkü bi kez dogum hastanesine gittim akıntı problemım vardı ordaki kız bana dedikı ben bır sey soylemeden hamilelik yok dimi yoksa polis cagırıyolar falan dedi cok sınır olmustum ozaman:S
evet benım adet zamanlarım yaklasınca goguslerım cok agrıyor o yuzden hamılelıgımı anlaybılmem mumkun degıl bende hamıle olmak ıstıyorum 5 gun oldu korunmasız ılıskıye gırdık fakat adet gunum bugun bende stres yapıyorum hamıleyımdır ıns dıye ama bugun olmam gereken adetı olmadım sevınsemmı uzulsemmı bılemedımsevınmeye bıle korkuyrum ama ıns hamıleyımdır
merhaba canım benim arkadaşım benzer bir durum yaşadı.adetinin bittiği günün akşamı eşiyle beraber olmuş bir kereden bişey olmaz hamile kalmam nasıl olsa adetim yeni bitti diye sonraki beraberliğinde korundu ama o tek korunmasız ilişki ile hamile kaldı.kızı oldu şu an 9 aylık.sende inşaallah yoktur işte bir anlık dikkatsizlik nerelere sürüklüyor insanı.Allah yardımcın olsun.
kesinlikle hamile değilsin:) hiç korkma yapmış olduğun idrar testi 15 dk dan sonra bir işe yaramaz bakire bir kız dahi yapmış olsun testi ertesi gün teste baktığında 2.çizgiyi silik olarak görür merak etme.özel bir hastaneye git hala korkuların varsa 20 tlye beta hcg testi yaptır kimse nüfus cüzdanında evli mi bekar mı yazıyor diye bakmaz aileninde haberi olmaz özel olarak yaptırdığında bu testi.çok büyük ihtimal hamile değilsin yaşadığın stres hormonlarını bozmuş göğüs ağrında çok normal ama bu olay hem sana hem nişanlına ders olsun korunmadan asla ilişkiye girmeyin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?