- 17 Ağustos 2016
- 18
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi aylaabdullah
-
Yine bi surtüşme kıvilcım cıkarma vakasımerhaba sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve bakireliğimi korudum, boşalma vajina çevresine olmadı fakat zevk suyundan şüphelendiğim için bir sonraki gün ella ilacını aldım
o gün sabah pembe bi akıntım oldu bu yerleşme kanaması mıdır diye şüphe ederken o gün yani pembe akıntının geldiği gün adet oldum ve düzenli bir şekilde devam etti. sizce hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz
17Yine bi surtüşme kıvilcım cıkarma vakası
Yaş kac?
sürtünmeyin kardeşim :) ateş çıkacak valla hahahahahaYine bi surtüşme kıvilcım cıkarma vakası
Yaş kac?
merhaba sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve bakireliğimi korudum, boşalma vajina çevresine olmadı fakat zevk suyundan şüphelendiğim için bir sonraki gün ella ilacını aldım
o gün sabah pembe bi akıntım oldu bu yerleşme kanaması mıdır diye şüphe ederken o gün yani pembe akıntının geldiği gün adet oldum ve düzenli bir şekilde devam etti. sizce hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz
Surtunmemen gerek!!!17çok korkuyorum ne yapmam gerek
bilmediğimden soruyorum zaten hani bu konuda bi bilgim olmadığı için sizlerden yardım almak bilgi edinmek istedimzaten sürtününce hemen bebek oluyo, ertesi gün de yerleşme kanaması olur. bir de üstüne regl de olunur. ama yine de hamile kalınır. valla bu tür mesajları okuyunca birileri yine aklınca kafa buluyo diyorum.
17çok korkuyorum ne yapmam gerek
Surtunmemen gerek!!!
doğru diyosunuz gençlik işte hata yapıyoruzÇocugum bu yaşta niye ateşle oynuyosunuz mazaallh yakarsinoz biyerinizi
yoktur bişi yoktur merak etme :) sabah sabah güldürdün beni Allah da seni güldürsün. hem bence madem işi oralara kadar getirdiniz, tamamlayıverin de rahata erin :)bilmediğimden soruyorum zaten hani bu konuda bi bilgim olmadığı için sizlerden yardım almak bilgi edinmek istedim
bilmediğimden soruyorum zaten hani bu konuda bi bilgim olmadığı için sizlerden yardım almak bilgi edinmek istedim
hahahah çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz içinyoktur bişi yoktur merak etme :) sabah sabah güldürdün beni Allah da seni güldürsün. hem bence madem işi oralara kadar getirdiniz, tamamlayıverin de rahata erin :)
internette pek çok bilgi var ve yalan mı doğru mu bilemiyorum bu yüzden sizden bilgi almak istedim böyle şeyleri yaşayan kişilerden işin ehline sormak istedim yani
Ah canim okumuyonmu evladim sürtüşmeyle ella haplariyla uğraşana kadar kafani okuluna derslerine versen filozof olursun belkide ne işin varki şimdi böyle şeylerle hiç anlamadimdoğru diyosunuz gençlik işte hata yapıyoruz
Ah canim okumuyonmu evladim sürtüşmeyle ella haplariyla uğraşana kadar kafani okuluna derslerine versen filozof olursun belkide ne işin varki şimdi böyle şeylerle hiç anlamadim
2 haftadir sürtürşmeyle alakali 10. Konu ayni seyler ve birbirinin versiyonukafa buluyo bizimle ya :)
2 haftadir sürtürşmeyle alakali 10. Konu ayni seyler ve birbirinin versiyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?