- 16 Temmuz 2023
- 23
- 4
- 6
- 25
- Konu Sahibi denizgibileri
-
neden kendinize bunu yapıyorsunuz ki.. karşındakinin yaptığı da suç.oncelikle merhaba sevgilimle 14 haziranda korunmali iliskiye girdim (adetimden 6 gun sonra) ve 2 gun sonra ertesi gun hapi ictim suan karin agrilarim var iliskiden 10 gun sonra kan tahlili verdim fakat bisey cikmadi ama belirtilerim hep cogaliyo ve resit degilim sizce hamile miyim
cok pismanim ve ilkimdi beni terk etti ama son pismanlik neye yararneden kendinize bunu yapıyorsunuz ki.. karşındakinin yaptığı da suç.
hesabını veremeyeceğiniz ve sorumluluğunuzu kaldıramayacağınız birşey yapmayın. umut ediyorum ki inşallah 17 yaşında falansındır.cok pismanim ve ilkimdi beni terk etti ama son pismanlik neye yarar
16 yasindayim ve neredeyse 1 aydir bu durumu dusunuyorumhesabını veremeyeceğiniz ve sorumluluğunuzu kaldıramayacağınız birşey yapmayın. umut ediyorum ki inşallah 17 yaşında falansındır.
Bence 16hesabını veremeyeceğiniz ve sorumluluğunuzu kaldıramayacağınız birşey yapmayın. umut ediyorum ki inşallah 17 yaşında falansındır.
ne yapicagimi sasirdim ciddenİşini haletti ve seni terketti. Şaşirdık mı? Hayır tabikide
Çocuksum sen daha nasıl izin verdin seni kullanmasına16 yasindayim ve neredeyse 1 aydir bu durumu dusunuyorum
o kadar üzüldüm ki. Umarım tekrar böyle bir hataya düşmezsin, her önünüze gelene inanmayın kanmayın. Senin rızan olmasına rağmen karşıdakinin yaptığı çok büyük suç. Kanunlara göre hala çocuk sayılabilecek yaştasın. Umarım hayatının kalanı dilediğin ve umduğun şekilde gider..16 yasindayim ve neredeyse 1 aydir bu durumu dusunuyorum
Bence 16
bi kac kere istedi yapmadim ama en sonunda oldu iste ama cidden cok korkuyorumÇocuksum sen daha nasıl izin verdin seni kullanmasınabundan sonrakı hayatında hep karşına çıkacak bunu bil
Yok hiçte şaşırmışa benzemiyorsunne yapicagimi sasirdim cidden
Erkek arkadaşın kaç yaşındaydı dur söyleme 21 22 arasıbi kac kere istedi yapmadim ama en sonunda oldu iste ama cidden cok korkuyorum
o kadar üzüldüm ki. Umarım tekrar böyle bir hataya düşmezsin, her önünüze gelene inanmayın kanmayın. Senin rızan olmasına rağmen karşıdakinin yaptığı çok büyük suç. Kanunlara göre hala çocuk sayılabilecek yaştasın. Umarım hayatının kalanı dilediğin ve umduğun şekilde gider..
oda 16Erkek arkadaşın kaç yaşındaydı dur söyleme 21 22 arası
Siz 16 yaşındakilerin aklı nerde ya biz 16 kem çikolata için ağlardık. Şoktayım… umarım bir daha bu hataya düşmezsinoda 16
yani iki çocuk amacınız neydi anlamıyorum ki, evet cinsellik erken yaşlarda farkediliyor ancak seks yaşının bu kadar düşmüş olabileceğine inanamıyorum. Bu konu tek başına aşabileceğin bir durum değil ancak açıkça ailene anlatabileceğin bir durumda değil. Kalbini kırmakta istemiyorum ne diyeceğimi şaşırdımoda 16
sadece 1 arkadasim ve kuzenim biliyo yarin kadin hastaliklarina gidicemLütfen konu şaka olsun cidden kafayı yiyorum
bi daha asla yapmicam cok buyuk bi ders oldu bana her gece aglamaktan gozlerim sisSiz 16 yaşındakilerin aklı nerde ya biz 16 kem çikolata için ağlardık. Şoktayım… umarım bir daha bu hataya düşmezsin
Git gitsadece 1 arkadasim ve kuzenim biliyo yarin kadin hastaliklarina gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?