- 16 Temmuz 2023
- 23
- 4
- 6
- 25
- Konu Sahibi denizgibileri
-
yani iki çocuk amacınız neydi anlamıyorum ki, evet cinsellik erken yaşlarda farkediliyor ancak seks yaşının bu kadar düşmüş olabileceğine inanamıyorum. Bu konu tek başına aşabileceğin bir durum değil ancak açıkça ailene anlatabileceğin bir durumda değil. Kalbini kırmakta istemiyorum ne diyeceğimi şaşırdım
tesekkurler yardim ettiginiz icinGit git
bu tarz bir olay yaşadığında 1.derece akraban dışında kimseye böyle birşeyi anlatma. Annen baban dışında kimseye bu tarz şeylerden bahsetmemelisin, yarın bir gün kız sana kızıp ailene söylebilir keza kuzeninde öyle. Yol yakınken ailen ile senin görüşmen en doğrusu. Ailen en azından çocuğun ailesi ile durumu çözmeye çalışır.sadece 1 arkadasim ve kuzenim biliyo yarin kadin hastaliklarina gidicem
İdrarda artık kesin çıkar gidin test yapın. Biz buradan ne desek boş.oncelikle merhaba sevgilimle 14 haziranda korunmali iliskiye girdim (adetimden 6 gun sonra) ve 2 gun sonra ertesi gun hapi ictim suan karin agrilarim var iliskiden 10 gun sonra kan tahlili verdim fakat bisey cikmadi ama belirtilerim hep cogaliyo ve resit degilim sizce hamile miyim
gercekten cok kotuyum doktora gittigimde idrar tahlili yaptirdi be bagirsak paraziti cikti acaba bundan dolayi olabilir mi bu belirtileryani iki çocuk amacınız neydi anlamıyorum ki, evet cinsellik erken yaşlarda farkediliyor ancak seks yaşının bu kadar düşmüş olabileceğine inanamıyorum. Bu konu tek başına aşabileceğin bir durum değil ancak açıkça ailene anlatabileceğin bir durumda değil. Kalbini kırmakta istemiyorum ne diyeceğimi şaşırdım
hamile değilsindir, hem korunup hem ilaç almışsın. Stres, vücudunun henüz dengesiz ve düzensiz regl olmasından kaynaklı belirtiler seni yanıltır.gercekten cok kotuyum doktora gittigimde idrar tahlili yaptirdi be bagirsak paraziti cikti acaba bundan dolayi olabilir mi bu belirtiler
kuzenime guveniyorum teyzemin kizi ve eger bisey cikarsa anneme soylememde yardim edicekbu tarz bir olay yaşadığında 1.derece akraban dışında kimseye böyle birşeyi anlatma. Annen baban dışında kimseye bu tarz şeylerden bahsetmemelisin, yarın bir gün kız sana kızıp ailene söylebilir keza kuzeninde öyle. Yol yakınken ailen ile senin görüşmen en doğrusu. Ailen en azından çocuğun ailesi ile durumu çözmeye çalışır.
tesekkur eder cidden cok rahatladimhamile değilsindir, hem korunup hem ilaç almışsın. Stres, vücudunun henüz dengesiz ve düzensiz regl olmasından kaynaklı belirtiler seni yanıltır.
Hayır karşısına çıkmayacak. Psikolojisi önemli şu an.Çocuksum sen daha nasıl izin verdin seni kullanmasınabundan sonrakı hayatında hep karşına çıkacak bunu bil
psikolojim altust oldu zayifladim bu yuzden yemek yiyemiyorumHayır karşısına çıkmayacak. Psikolojisi önemli şu an.
hastanede yapilan idrar tahlilinde olsa cikar miydiİdrarda artık kesin çıkar gidin test yapın. Biz buradan ne desek boş.
O ilişkiden 10 gün sonra yazmışsınız onda çıkmayabilir ama şimdi bir aydan fazla zaman geçmiş kanda kesin çıkar artık ki idrarda da çıkae.hastanede yapilan idrar tahlilinde olsa cikar miydi
Tam olarak en üzüldüğün şey nedir?psikolojim altust oldu zayifladim bu yuzden yemek yiyemiyorum
cok iyi bi sekilde dersimi aldim tesekkurler yorumunuz icinErtesi gün hapı hormonlarını etkilediği için regl zamanında farklılık olabilir. Çok küçüksün lütfen bir kaç sene böyle birşey yaşama bir daha. Kendini tanı, hobiler edin. Kimsenin senin sınırlarını geçmesine izin verme. Ve evet kimseye söyleme. O da çocuk yapacak birşey yok artık. Ders al lütfen tamam psikolojini bozma ama ders almak zorundasın bu beden senin bedenin. İnsan böyle şeyleri unutmuyor. Kendine travmalar yaratmak istemezsin. Kendine bedenine değer ver.
o kan testi icindi idrar tahlilini 15 once yaptim ama sadece bagirsak paraziti ciktiO ilişkiden 10 gün sonra yazmışsınız onda çıkmayabilir ama şimdi bir aydan fazla zaman geçmiş kanda kesin çıkar artık ki idrarda da çıkae.
eger hamileysem napicam sevgilimde yok tek basima yapamam eger bisey cikarsa yarin doktorda kurtaj yaptircamTam olarak en üzüldüğün şey nedir?
Ne paraziti siz ne testi yaptırdınız ben anlamadım. Gidip eczaneden kaset test alıp idrarınızı yapıp bakacaksınız. Kan için de hemogram baktırdım falan diceksiniz sanırımo kan testi icindi idrar tahlilini 15 once yaptim ama sadece bagirsak paraziti cikti
Hamileysen vakum yöntemiyle kürtaj operasyonu geçireceksin. Ve bu sayfayı kapatacaksın. Doğuracak değilsin maalesef bu yaşta. Üzülerek yazıyorum ama öyle.. Umarım paran vardır öyle bi durumda.4-5 bin tl tutarı. Fakat korunduğunu yazmışsın, hamilelik zaten kolay birşey değil ayın 4 günü ihtimal yükseliyor. Korunduysan böyle birşey mümkün değil.eger hamileysem napicam sevgilimde yok tek basima yapamam eger bisey cikarsa yarin doktorda kurtaj yaptircam
evet korunduk ustune hap ictim ama korkuyorum belirtiler oluncaHamileysen vakum yöntemiyle kürtaj operasyonu geçireceksin. Ve bu sayfayı kapatacaksın. Doğuracak değilsin maalesef bu yaşta. Üzülerek yazıyorum ama öyle.. Umarım paran vardır öyle bi durumda.4-5 bin tl tutarı. Fakat korunduğunu yazmışsın, hamilelik zaten kolay birşey değil ayın 4 günü ihtimal yükseliyor. Korunduysan böyle birşey mümkün değil.
yani diyorum ki idrarimda bisey cikmadi olsa cikardi degil miNe paraziti siz ne testi yaptırdınız ben anlamadım. Gidip eczaneden kaset test alıp idrarınızı yapıp bakacaksınız. Kan için de hemogram baktırdım falan diceksiniz sanırımŞimdi size en yapın nöbetçi eczaneyi bulun ve gidip gebelik testi alıp yapın. İki tane alın hatta garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?