Hamile miyim?? Lütfen cevap verin??

tatli_kadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
22
6
3
35
Merhaba kızlar,

Normalde adetim her ay düzenlidir ama bu sefer adetim 3 gün gecikti.Ve bugün pembe lekeler geldi ama adet akıntısı gibi değil mesela şuan yok.Ki benim adet dönemlerim çok sancılı geçiyor ilk 1 yada 2 gün.Şuan herhangi bir adet sancım da yok.Ağzımda tatsızlık da oluştu..Hamile olabilir miyim?Test için erken mi?

yerleşme kanaması da olabilir mevsim değişikliğine bağlı da olabilir. kan testi yaptırsanız daha net sonuç alırsınız ama idrar testi için de uygun bi zaman bence...

Merhaba kızlar,

Normalde adetim her ay düzenlidir ama bu sefer adetim 3 gün gecikti.Ve bugün pembe lekeler geldi ama adet akıntısı gibi değil mesela şuan yok.Ki benim adet dönemlerim çok sancılı geçiyor ilk 1 yada 2 gün.Şuan herhangi bir adet sancım da yok.Ağzımda tatsızlık da oluştu..Hamile olabilir miyim?Test için erken mi?
Evde test yap tatlım bendede Başlarda pembelikler oldu

Merhaba kızlar,

sonuç ne

benim adetime 6 gün var cok fazla şişkinlik ve kasık ağrılarım var kan testi için erken midir?

Back
X