hamile miyim lütfen cevap yazın kızlarrr

btkonya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
12
0
6
35
İstanbul
20 aylık evliyim, en son adetim 30 ocaktı 2 gün sürdü.. o fünden sonra evlendiğimizden beri ilk defa korunmadık. ilk ayın heyecanı sardı beni adetime 5 gün varken pazartesi günü kan testi yaptırdım sonucum 37,65 çıktı... bugün yine kan verdim ama sonucu yarın alıcakmışım.. sadece sonuç aldım dr la görüşemedim... hamilemiyim kızlar ilk aydan böyle tutar mıki sizce uyuyamıyorum heycandan..

5 den sonra gebeliktir canım referans aralığından anlayabilirsin sonucun bence hamilesin hayırlı olsun bende 5 haftalık hamileyim

hamilesin 3 haftalık

yanılmıyosam hamilelik var gibi. neden üzgün surat yapıtın anlamıyorum. aylarca hatta yıllarca çocuk için uğraşan aileler var. şükret Rabbine

Bendede dun yerlesme kanamasi gibi bisey oldu kahverengi akinti geldi devamida gelmedi ve bugun hala birsey yok sizce hamile olabilirmiyim belirtilerimde var

Hamilesin cnm hayirli olsun ins. 3 haftalik su an xanirim. 4 haftalik oldugunda vajinal ultrasondan gorebilirsin keseni. Sonra 6 hatfalik kalp atislari derken mucizen seninle olacak. Ins saglikli bi gebelik olur :)

Hamilesin cnmm ama cok yeni uc haftalik falan degil yani 94.8 di benim sonuc iki haftalik hamileydm cnmm gozun aydin

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))) yarın ki sonucumuda yazarım inşallah güzelcene artmıştırrr

hande-71 yanlış anladın canımm üzgün ifadesini net sonuç alamadığım için yazdımm oysaa kiiii çook mutllu olurumm :) zaten istiyodumm.. bana pko demişti 2 doktor bizde korktuk korunmayı bıraktık sonra başka dra gittim oda tertemiz hiç bişiyin yok dedi :) pzteside kan verdim 37,65 çıkınca şok oldummm ama emin olmak istedim ordaki hemşire adet olmadan neden yaptın falan dedi moralim bozuldu

Bunu anlamayacak ne var ahh benim de adete 5 gün var umarım bende heyecandan uyuyamayack günler yasarm hayırlı olsun

canım benim inşallah öyleyimdir ne bilim kafam karışıyooo yaa kimyasal bilmemne neler çıkmış böyle yaaa insan korkuyor inşallah seninde hamiş haberini alırız ben hep okuyodum burdaki hamile haberlerini , allahın izniyle şimdi ben vericegim büyük ihtimalle müjdeyi :) inşallah rabbim herkese tattırsın bu duyguyu .. ama çok tuhafım uyuyamıyorum bişi olcak ona diye, hapşırsam korkuyoruum bişi oldumu acaba diye gibi gibi alışamadım daha :)

merhaba arkadaşlar bende adetimin 18. günü doktora gittim vajinal ultrasonda Baktı doktor yumurtan catlamıs yumurtlamıssın sağ yumurtamı gösterdi sonrada belkide hamile kalırsın inş öledir dedi sizce rahimde bi kalınlıkmı farkettide öle dedi sizce hamilemiyim adetime daha 7 gün var kan testi yapsam cıkarmı yoksa beklemelimiyim

ben tam 26.günümde test yaptım cıktı tahmini 5-6 gün kala çıkıyor. bende 14. günü gitmiştim yumurtan büyümüş dedi ve 4 gün üst üste her gün beraber olduk sanırım o günlerde tuttuu... benim dünkü sonucumda 127 olmuş :) 3,5 kat artmış 2 günde maşallah..

merhaba arkadaslar benim adetim 28 günde bir oluyor adetin 25. günü kan testi yaptırdım 0.75 çıktı bugün olmam gerekiodu ama halen olmadım ara ara belim agrıyo ama sizce sonradan artmısmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…