Olabilirsiniz pazartesi kan verin yeterince geçmişMerhaba hanımlar. Adetim 8 gün geçti. Dün çok az kahverengi lekelenme oldu. Bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Fotoyu atinMerhaba hanımlar. Adetim 8 gün geçti. Dün çok az kahverengi lekelenme oldu. Bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Foto yok maalesefMerhaba hanımlar. Adetim 8 gün geçti. Dün çok az kahverengi lekelenme oldu. Bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Foto yok maalesef
Şimdi yükledim testiFotoyu atin
Testi
Şimdi yükledi testin fotosunuFoto yok maalesef
Bariz çizgi var. Hemen kan verin hemen hemen:)Merhaba hanımlar. Adetim 8 gün geçti. Dün çok az kahverengi lekelenme oldu. Bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Çizginiz gayet belli yarın tekrardan test yapın koyulaşma varsa hayırlı olsun ☺ benimde 2 gün geçti adet günü şüphelenip yaptım benimde silik çizgi çıktı ama markayı araştırdım biraz yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar bakalım belki bugün tekrardan sıvı alımını durdurup test yapabilirimMerhaba hanımlar. Adetim 8 gün geçti. Dün çok az kahverengi lekelenme oldu. Bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Benimde bugün regl günüm böyle çıktı days doctorÇizginiz gayet belli yarın tekrardan test yapın koyulaşma varsa hayırlı olsun ☺ benimde 2 gün geçti adet günü şüphelenip yaptım benimde silik çizgi çıktı ama markayı araştırdım biraz yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar bakalım belki bugün tekrardan sıvı alımını durdurup test yapabilirim
Sanki var gibiBenimde bugün regl günüm böyle çıktı days doctor
Kan verinŞimdi yükledim testi
Bariz görünüyor ikinci çizgi gebelik olmayınca çıkmıyor çizgi. Hakkınızda hayırlısı olsun kan verirseniz sonuçları paylasirmisiniz insaAllah güzel haberler alırsınızMerhaba hanımlar. Adetim 8 gün geçti. Dün çok az kahverengi lekelenme oldu. Bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Bu days doctor ikinci bebek için uğraşıyorum 2 yıldır pkos dedi doktorSanki var gibiumarım bebeğiniz sizinledir Benimkide frelyydi
Her şeyin bir zamanı var bende 2 çocuğumu çok uğraştım olması için çok bekledim şimdi eğer olursa hiç beklemediğim bir anda olmuş olacak yani demek istediğim eğer hamile değilseniz ki inşallah bebeğiniz sizinledir uğraşmayin kendi haline bırakın kendinize bakın sağlınıza dikkat edin o sizi geleceği zaman hiç beklemediğiniz imkansız dediğiniz anda bile bulacaktırBu days doctor ikinci bebek için uğraşıyorum 2 yıldır pkos dedi doktor
Hayırlı olsunMerhaba hanımlar. Adetim 8 gün geçti. Dün çok az kahverengi lekelenme oldu. Bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Benim de ikinci bebeğim inşallah. İlk i normal oldu bir kez düşük yaptım 3 yıldır olmuyordu. Gittiğim ger doktor farklı birsey söyledi. 2 kez aşılama yapıldı. Psikolojim alt üst oldu. Umudumu kesmedim ama tedaviyi bırakmıştım artık.Bu days doctor ikinci bebek için uğraşıyorum 2 yıldır pkos dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?