• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim lütfen yardım edin ?

powerwomann

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2023
9
2
6
32
Herkese merhabalar 5.gün taze embriyo transferi gerçekleşti bugün 10.gündeyim. 9.günün akşamı ve bu sabah regl i başlıyor gibi kanamam oldu hafif şekilde. Test yaptım ikinci çizgi silik şekilde görünüyor. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı aranızda ?

Eklentiler

• IMG_2737.webp
    IMG_2737.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 77
Hayırlısı olsun var inşallah 🧿🥰 benimde bugün 8 günüm dün kahve leke geldi daha gelmedi ama ben test yapmadım 5 gün embriyosu kan verin netleştirin bugün darısı başıma 🤲🥰
Dün kan vermiştim sonucunu bekliyorum. ben de kahverengi değil kırmızı şekilde kanama var 😏 umarım güzel sonuçlarla karşılaşırsınız hayırlısıyla hepimiz bu mutluluğu tadalım ❤️😊

Hadi hayırlısı darısı başıma benimde yarın test günüm
Dün kan vermiştim sonucunu bekliyorum. ben de kahverengi değil kırmızı şekilde kanama var 😏 umarım güzel sonuçlarla karşılaşırsınız hayırlısıyla hepimiz bu mutluluğu tadalım ❤️😊
Herkese merhabalar 5.gün taze embriyo transferi gerçekleşti bugün 10.gündeyim. 9.günün akşamı ve bu sabah regl i başlıyor gibi kanamam oldu hafif şekilde. Test yaptım ikinci çizgi silik şekilde görünüyor. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı aranızda ?
Canım çıktı mı sonuç

Evet çıktı 17.1 çıktı ☺️ esas test günüm pazar günü doktorum onu beklememizi istedi. Darısı sana olsun inşallah daha da güzel haberler alırsın🌺😍
Benimde pazar günü seçimden dolayı bugün ver dedi dün benim de idarda çıktı bakalım inşallah hayırlı sonuç alırım bugün

Hayırlısı olsun var inşallah 🧿🥰 benimde bugün 8 günüm dün kahve leke geldi daha gelmedi ama ben test yapmadım 5 gün embriyosu kan verin netleştirin bugün darısı başıma 🤲🥰
Hayırlı günler kızlar
Bende Pcos var Amh 4.98 çıktı doktorum ilaç kullanmana gerek yok doğal yolla olur dedi sadece bir vitamin takviyesi verdi tabii bütün adetlerim düzensizdi bu zamana kadar ama son 4 aydır düzenli olarak adet görüyorum tam günlerimde şaşkınım bu konuda pcoslu olan birisi beni anlar çünkü hiç bu kadar düzenli olmamıştım. Neyse 7 aydır korunmadan ilişki yaşıyoruz ve testte hiç pozitif göremedim 🥹bu ay adetime son 5-6 gün kaladan itibaren göğüslerimde bir ağrı var o kadar bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım. Dün öğlen gebelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. Sizce yine de gebe olma ihtimalim var mı?

Back
X