- 26 Mayıs 2023
- 9
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi powerwomann
-
Dün kan vermiştim sonucunu bekliyorum. ben de kahverengi değil kırmızı şekilde kanama varHayırlısı olsun var inşallahbenimde bugün 8 günüm dün kahve leke geldi daha gelmedi ama ben test yapmadım 5 gün embriyosu kan verin netleştirin bugün darısı başıma
Dün kan vermiştim sonucunu bekliyorum. ben de kahverengi değil kırmızı şekilde kanama varumarım güzel sonuçlarla karşılaşırsınız hayırlısıyla hepimiz bu mutluluğu tadalım
Canım çıktı mı sonuçHerkese merhabalar 5.gün taze embriyo transferi gerçekleşti bugün 10.gündeyim. 9.günün akşamı ve bu sabah regl i başlıyor gibi kanamam oldu hafif şekilde. Test yaptım ikinci çizgi silik şekilde görünüyor. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı aranızda ?
Evet çıktı 17.1 çıktıHadi hayırlısı darısı başıma benimde yarın test günüm
Canım çıktı mı sonuç
Benimde pazar günü seçimden dolayı bugün ver dedi dün benim de idarda çıktı bakalım inşallah hayırlı sonuç alırım bugünEvet çıktı 17.1 çıktıesas test günüm pazar günü doktorum onu beklememizi istedi. Darısı sana olsun inşallah daha da güzel haberler alırsın
Allahım güzel haberler almayı nasip etsin hadi inşallahBenimde pazar günü seçimden dolayı bugün ver dedi dün benim de idarda çıktı bakalım inşallah hayırlı sonuç alırım bugün
Sonucunu aldın mı canım nasıl?Benimde pazar günü seçimden dolayı bugün ver dedi dün benim de idarda çıktı bakalım inşallah hayırlı sonuç alırım bugün
Verdin mi canım tekrardan testSonucunu aldın mı canım nasıl?
Maalesef kimyasal gebelik geçirdimVerdin mi canım tekrardan test
Benimde çok iyi değil ilk değerim 132 bugün 195 çıkmış cuma istedi tekrardan ama umudum yokMaalesef kimyasal gebelik geçirdimsenin umarım güzel sonuçlarla ilerler
Umarım yükseliş gösterir sıkıntısız ulaşırsın yüksek sonuçlaraBenimde çok iyi değil ilk değerim 132 bugün 195 çıkmış cuma istedi tekrardan ama umudum yok
Sizin ikinci test kaç çıktı yükselme varmıudı yoksa düştü mü direkUmarım yükseliş gösterir sıkıntısız ulaşırsın yüksek sonuçlaraiçini ferah tutmaya çalış
Benim yükseltmeden düşüşe geçti . 17.121 den 19.22 e çıktı bugün verdim 8.97 .Sizin ikinci test kaç çıktı yükselme varmıudı yoksa düştü mü direk
Rabbim tez zamanda sevindirsin. Seni beni inşallah benimde bugün 270 falan olması lazım mış ama olmadı 196 kaldı cuma beklicezBenim yükseltmeden düşüşe geçti . 17.121 den 19.22 e çıktı bugün verdim 8.97 .
Amin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün allah. Sen de güzel şekilde cuma gününü karşılarsın umarımRabbim tez zamanda sevindirsin. Seni beni inşallah benimde bugün 270 falan olması lazım mış ama olmadı 196 kaldı cuma beklicez
Sanmıyorum. Mucizeler beni bulmazAmin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün allah. Sen de güzel şekilde cuma gününü karşılarsın umarım
Hayırlı günler kızlarHayırlısı olsun var inşallahbenimde bugün 8 günüm dün kahve leke geldi daha gelmedi ama ben test yapmadım 5 gün embriyosu kan verin netleştirin bugün darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?